Hangtags snören och satinband

et är ingen överraskning att våra kunder älskar att använda hangtags / hängetiketter för att märka upp sina produkter. De är ett utmärkt sätt att ge kunder och potentiella kunder en mängd information, plus de är lätta att designa och mycket prisvärda. Det är en vinnande kombination för små och stora företag.

 

En detalj som kan tyckas vara liten men som faktiskt är mycket viktig när det gäller att hangtags är de snören/banden som fäster dem. Vissa väljer att fästa hantagsen med hjälp av en märknings-pistol stift pistol, och vissa väljer att fästa dem med snören eller band. Vi erbjuder snören och band som enkelt kan beställas i konfiguratorn medan du designar dina hangtags. Se blogg inlägg från februari 2017: http://bit.ly/2Ei7H1s

 

 

Det första alternativet är en nylon snöre med en snäpplåsfäste av plast. De är mycket slitstarka och definitivt utformade för att hålla fast vilket är viktigt i en detaljhandeln. När väl fästet är stängt kan det inte öppnas igen. Själva snöret har en fin glans och är den perfekta längden för att fästa dina hangtags. Behöver du en längre snöre? Inga problem! Våra snäpplås kan låsas samman för att skapa en längre snöre. Eller länka flera snören tillsammans för att skapa en kedja. De finns i svart, vitt, orange och mörkblått.

 

 

Det andra alternativet är 100% polyester satin snöre. De är super mjuka och flexibla och har en vacker glans. De går lätt att trä igenom hålet på hangtagen och längden är idealisk för att fästa med en knut, en båge eller en nål. De finns i svart eller vitt.

 

Om du inte är säker på vilket alternativ som är bäst för din produkt, kontakta oss så kan vi hjälpa dig.

 

Till hemsidan

Comments are closed.