Intervju med kund: The Regal Wrap

Att säga att vi blir lite starstruck är en underdrift, men inte bara för att Kim Hawthorne från den amerikanska TV-serien Greenleaf har valt Wunderlabel, men för att hon är på uppdrag att ge styrka och inspirera. Kim skapade The Regal WrapTM, med mottot “connect with women and inspire us to remember just how powerful and invincible we are! All we have to do is use what God gave us!”

 

Regal WrapTM-kollektion är helt fantastisk och Kims uppseendeväckande och kan-göra-inställning är helt otroligt. Se till att kolla in Regal WrapTMs webbplats!

 

 

Berätta för oss om The Regal Wrap – hur började du?

Det är lite lustigt, för hade du frågat mig för ett halvår sen om jag skulle vara en formgivare av kläder skulle jag ha sagt ”Huh?” Men jag började känna ett behov och jag blev besatt av att fylla detta behov. När jag skulle lägga upp en bild på mig själv med sportband på sociala medier brukar mina tjejkompisar dela med sig av att de visste inte hur de skulle knyta bandet runt huvudet och det var svårt att få det att se bra ut. Det tog mig minst 3 eller fler försök att få det rätt. Vad händer om jag skulle kunna skapa en enkel head wrap-upplevelse för mode framåtriktade kvinnor på resande som vill ha snygga head wrap?

 

 

Vad får dig att bli inspirerad att skapa?

Vad håller mig inte inspirerad?

Jag är ständigt förundrad och förvånad över min omgivning, oavsett om det är naturligt eller industriellt: färg, form, ljus, skugga; Jag ser design i allt. Jag stannade en gång min bil och tog en bild av en man som målade en av en brandpost. Jag har varit länge på denna planet och jag har aldrig sett en brandpost som målas. Det är de små sakerna. Och jag uppskattar dem alla! Jag tror på grund av detta perspektiv är jag aldrig förlorad för kreativa idéer. Faktum är att jag vanligtvis bombarderas av så många som mitt huvud snurrar. Jag har så många idéer för The Regal WrapTM, jag känner som om jag bara har utfört 3% av det jag ser i mitt huvud.

 

 

Vad gör etikettering av dina föremål för ditt företag?

En Regal WrapsTM är inte färdig förrän jag syr på etiketten. Det är först då jag kan titta på det från alla vinklar och ge det en tumme upp eller ner. Så etiketten säger, ”Detta är min skapelse till världen. Jag står bakom denna produkt, varumärket och etiketten. ”Till kunden står det “Please accept this creation. It was made with love. Wear it with joy and ease. This brand was thought through. I value you.”

 

 

Jag sökte högt och lågt för den perfekta storleken av etiketten med lämpliga färg- och textval. Prissättning är också av stor betydelse för mig också. Så jag är tacksam för att ha hittat Wunderlabel. Jag kan beställa mina etiketter i mina varumärkes färger: rosa, vit och guld. Och de små runda klistermärkena blirl den perfekta avslutning. Det är viktigt att mina kunder ler och fnissar lite när de får sin Regal WrapTM. Wunderlabel hjälper mig att ge glädje!

 

 

Kolla på The Regal WrapTM  hemsida för att se allt de har att erbjuda. The Regal WrapTM kan också hittas på  Instagram, Facebook and Twitter @TheRegalWrap. Den helt underbara  Kim Hawthorne kan nås på Instagram, Facebook and Twitter @TheKimHawthorne.

 

Tack för att du delar Kim!

 

 

Comments are closed.