Vi på Wunderlabel.se är öppna för köp & handel och vår kundtjänst är här för att hjälpa dig ifall du har några frågor. Besök vår Covid-19 informationssida för uppdateringar.

Close ×

CHOOSE YOUR PREFERENCES

Which country do we ship for?

By Wunderlabel on 2020-04-09

2 Exempel - DIY munskydd utan att behöva sy | Image

2 Exempel - DIY munskydd utan att behöva sy

Det är allmänt känt idag att personlig skyddsutrustning är slutsåld överallt och har en mycket hög efterfrågan från vården. Ändå har det rekommenderats att bära en munskydd på offentliga platser. Att bära ett tyg munskydd i mataffären där det är svårt att undvika personlig kontakt, kan bidra till att bromsa spridningen. Men vad kan vi göra när alla munskydd är slutsålda?

Den goda nyheten är att det är enkelt att göra ett munskydd av tyg - även utan symaskin! De kan tillverkas på bara några minuter med saker du antagligen redan har runt om i huset. Välj något tyg med ett tryck som du gillar och gör ett munskydd utan sy.

På bara några få steg kan tyg vikas och formas till ett enkelt munskydd. Vi visar dig två olika exempel så att du kan välja vad som är bäst för dig. Den första varianten är helt enkelt ett tyg och gummiband. För den andra versionen behöver du även två säkerhetsnålar. Det fantastiska med dessa masker är att de är helt anpassningsbara och mycket bekväma att bära. Eftersom du inte syr dom kan du enkelt ta isär dom för att tvätta eller när de inte längre behövs.

I den här videon visar vi dig hur du gör munskydd av tyg utan att sy, i bara några steg. Samla ihop lite tyger och låt oss komma igång!

VARNING

Dessa hemmagjorda skydd är inte kirurgiska masker eller N-95 andningsskydd! De skyddar inte bäraren av masken från infektion. De är endast avsedda att förhindra att bäraren infekterar andra genom hosta och nysningar. Dessa masker bör tvättas i den varma inställningen före varje användning. En mask ska aldrig bäras två gånger i rad!