Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2020-04-09

2 Exempel - DIY munskydd utan att behöva sy

2 Exempel - DIY munskydd utan att behöva sy

Det är allmänt känt idag att personlig skyddsutrustning är slutsåld överallt och har en mycket hög efterfrågan från vården. Ändå har det rekommenderats att bära en munskydd på offentliga platser. Att bära ett tyg munskydd i mataffären där det är svårt att undvika personlig kontakt, kan bidra till att bromsa spridningen. Men vad kan vi göra när alla munskydd är slutsålda?

Den goda nyheten är att det är enkelt att göra ett munskydd av tyg - även utan symaskin! De kan tillverkas på bara några minuter med saker du antagligen redan har runt om i huset. Välj något tyg med ett tryck som du gillar och gör ett munskydd utan sy.

På bara några få steg kan tyg vikas och formas till ett enkelt munskydd. Vi visar dig två olika exempel så att du kan välja vad som är bäst för dig. Den första varianten är helt enkelt ett tyg och gummiband. För den andra versionen behöver du även två säkerhetsnålar. Det fantastiska med dessa masker är att de är helt anpassningsbara och mycket bekväma att bära. Eftersom du inte syr dom kan du enkelt ta isär dom för att tvätta eller när de inte längre behövs.

I den här videon visar vi dig hur du gör munskydd av tyg utan att sy, i bara några steg. Samla ihop lite tyger och låt oss komma igång!

VARNING

Dessa hemmagjorda skydd är inte kirurgiska masker eller N-95 andningsskydd! De skyddar inte bäraren av masken från infektion. De är endast avsedda att förhindra att bäraren infekterar andra genom hosta och nysningar. Dessa masker bör tvättas i den varma inställningen före varje användning. En mask ska aldrig bäras två gånger i rad!

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/qJAIry7_o8s" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Missa inte dessa blogginlägg från Wunderlabel:

2 typer av munskydd att sy själv

Vill du spara en idé för senare användning?

Sätt ett bokmärke för detta blogginlägg eller lägg till det i dina "Favoriter" så att du snabbt kan hitta den i din webbläsare senare.

Så här sparar du handledningen:

  • På din dator: Klicka på asterisken eller de tre prickarna i det övre högra hörnet eller på bok ikonen i det övre vänstra hörnet (beroende på webbläsaren du använder).
  • På din Android-smartphone: Klicka på de tre punkterna i det övre högra hörnet och sedan på asterisken.
  • På din iPhone: Klicka på ikonen längst ner och lägg till länken till dina bokmärken eller boklista.

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!