Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2021-08-30

Varför Etsy?

5 skäl att välja Etsy

Vad skiljer Etsy från andra e-handelsplattformar?

Etsy är en plattform som låter dig sälja och köpa handgjorda produkter. Om du inte har läst vårt inlägg "Vad är Etsy" undrar du förmodligen vad som gör Etsy så speciellt när det finns så många onlinebutiker som säljer handgjorda produkter. Här är några anledningar till varför du ska välja Etsy:

1. Etsy är miljövänligt

Etsys fokus ligger helt klart på hållbarhet. Visste du att Etsy strävar efter att minska koldioxidutsläppen? Det eliminerar 100% av de koldioxidutsläpp som sjöfarten genererar. Varje gång du köper en Etsy -produkt investerar du praktiskt taget i ett miljöprojekt och kompenserar de resulterande utsläppen. Och att sälja på Etsy innebär att du också stöder miljön.
Tips: Dekorera din förpackning med en personlig klistermärke!

2. Den perfekta möjligheten för nya online -företag!

Att sälja på Etsy är det perfekta tillfället för småföretagare som just startar ett eget företag. Att etablera ett företag är mycket enklare genom Etsy-butiken. Etsy passar alla, men särskilt för dem som vill dra nytta av Etsys räckvidd för att marknadsföra sina produkter.

3. Etsy betyder hög kvalitet

Med Etsy-produkter kommer kvalitet framför kvantitet! Butiken är avsedd för verkligt enskilda produkter och massproducerade varor är inte välkomna på plattformen.

Det är just det som skiljer företaget från - unika, speciella och kärleksfullt utformade produkter. Wunderlabel lägger också vikt vid kvalitet: lägg till en personlig hangtag till dina unika föremål för en professionell finish.

4. Enkel användning

Även förstagångssäljare har inga problem att förstå hur Etsy fungerar. Grunderna är enkla och du kommer att få stöd genom hela processen. Objekt kan läggas online på nolltid. Att placera, organisera och hantera dina produkter kan inte vara enklare!

5. Dra nytta av Etsys globala räckvidd

Etsys breda räckvidd gör att du når potentiella kunder över hela världen. När det gäller handgjorda produkter är det särskilt viktigt att nå så många olika kunder som möjligt. Ju fler besökare på Etsy, desto mer sannolikt är det att du kommer att sälja snabbare. En internationell marknadsplats som är tillgänglig för alla erbjuder mer potential för försäljning.

<style type="text/css"><!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}--></style>Missa inte dessa blogginlägg från Wunderlabel:

Vad är Etsy?

Vad är Etsy Plus?

Öppna en Etsy -butik: Vad du behöver veta

Är det värt att sälja på Etsy?

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!