Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2022-09-19

Fästa dina etiketter

7 sätt att fästa dina etiketter

Wunderlabel har ett brett utbud av etiketter som gör att du kan hitta den perfekta produkten för dina behov. Vi får ofta frågor från våra kunder om hur man sätter fast etiketterna och vilken etikett som passar bäst för deras vara. Det är därför vi har bestämt oss för att skapa en handledning om hur man applicerar etiketter, komplett med konkreta exempel. Vi kommer att visa dig olika sätt att fästa dina etiketter. Med våra tips kommer dina etiketter att fastna som klister!

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/ga0EJYip_no" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Du kan hitta de olika vikta etikettalternativen som Wunderlabel erbjuder i designverktyget för Vävda etiketter med egen logga under "Tillgängliga vikningar":

Tillgängliga vikningar

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!