Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2021-11-08

Är det värt att sälja på Etsy?

Är det värt att sälja på Etsy?

Etsy är den populära e-handelsplattformen för handgjorda produkter. Alla som någonsin har tänkt på att sälja sina egna produkter på internet har förmodligen stött på det. Men är det värt att sälja på Etsy? Är det verkligen så mycket enklare att sälja?

Att bestämma vilka åtgärder som ska vidtas för att starta ett online-företag är en ganska stor utmaning. Etsy kan hjälpa dig att svara på några av dina frågor när du ger dig ut på din resa.
Att sälja på plattformen är enkelt och snabbt. Följ instruktionerna och skapa den perfekta butiken för dina behov steg för steg. Det finns många designalternativ som hjälper dig att skapa en unik Etsy -butik. Kom bara ihåg att designen ska spegla dina produkter. Och du kommer att bli glad att veta att Etsy tar låga avgifter!
Att sälja på Etsy är definitivt värt det och erbjuder dig en idealisk möjlighet att marknadsföra dina handgjorda produkter. 

Etsy kan vara till stor hjälp när det gäller att marknadsföra dina produkter, särskilt när du precis har börjat. Fokus ligger på att erbjuda unika handgjorda bitar istället för massproducerade föremål och det har en bred räckvidd, oavsett var du tänker sälja. Allt detta är mycket tilltalande för potentiella kunder som letar efter speciella föremål.

När du har listat dina produkter kommer det snart att bli klart för att säljas på Etsy det är lite jobb men det är väl värt besväret. Å ena sidan kommer du att tjäna på kunder som letar efter just sådana varor och å andra sidan naturligtvis på det stora antalet potentiella kunder. Din butik kommer snabbt att uppmärksamma många Etsy -användare och lämna ett bestående intryck. Så snabbt och enkelt är det att sälja dina varor på Etsy!

<style type="text/css"><!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}--></style>Missa inte dessa blogginlägg från Wunderlabel:

Vad är Etsy?

5 skäl att välja Etsy

Vad är Etsy Plus?

Öppna en Etsy -butik: Vad du behöver veta

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!