Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2020-06-23

Den nya Hangtag konfiguratorn

Den nya Hangtag konfiguratorn

Vi är glada över att presentera vår nya Hantag konfigurator för hangtags med text och symbol. I det här blogginlägget visar vi dig vad som är nytt och ännu fler sätt att anpassa din hangtag design.

Gå vidare till konfiguratorn och börja att designa!!


Vad är nytt?

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/fsHyR1ToOtc" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Nytt Material, Ny Finish

Förutom standard och kraftpappers alternativet erbjuder vi nu återvunnet 300 gsm papper. På det här sättet kan du erbjuda en miljövänlig skapelse till och med etiketter och hangtags.

Hangtag konfiguratorn
 

Förutom att välja papperstyp för dina hangtags kan du också välja finish. Våra matt färgade hangtags känns sköna i handen och har en överlägsen kvalitetskänsla. Det andra alternativet är en blank yta som ger dina hangtags ett blankt utseende och hangtags-papperet känns lättare  i dina händer. Du kan se exempel i konfiguratorn som hjälper dig att fatta ditt beslut.


Den nya Hangtag konfiguratorn

Nya bakgrundsfärger och mönster

Förutom 19 bakgrundsfärger har vi lagt till ännu mer mönstrade alternativ. Välj mellan geometriska mönster, blommor, retro färger och mycket mer. Dessa nya mönster och färger öppnar upp ett helt nytt kreativt sätt för att lägga djup och textur till din hangtags design.  

Hangtag konfiguratorn

Oändligt med textfärger

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/uDk8PIjcN0o" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

I den nya konfiguratorn kan du välja mellan 19 klassiska textfärger eller så kan du välja valfri färg med hjälp av färgpaletten: om du vill att dina hangtaggs ska ha en specifik färg, dvs. kan du helt enkelt ange färgkoden och få den exakta färgen. Eller så kan du helt enkelt flytta markören tills du har hittat den perfekta färgen! Varje textrad kan ha sin egen färg precis som den alltid har varit.

Hangtag konfiguratorn

Välj din symbol & ramfärg

Din symbol och ram kan du nu få i vilken färg som du vill.

Hangtag konfiguratorn


Rotera, radera, ändra storlek och placera din text och symbol

Och nu har nyheten som du väntat på: din text och symbol kan redigeras och justeras som du vill ha den direkt på din hangtag design. Rotera, radera, ändra storlek och placera din text och symbolen tills du får den exakta looken du vill ha.

Denna funktion öppnar upp ett helt nytt perspektiv för din design.

Hangtag konfiguratorn


Vänd text och symbol, justera lager

Med hjälp av pilarna direkt under den visade hangtagen kan du vända din text och symbol vertikalt eller horisontellt.

Hangtag konfiguratorn

Du kan också placera din text och symbol på olika lager - beroende på vad du vill ha i förgrunden eller bakgrunden.

Hangtag konfiguratorn

Inspirerar detta dig att komma igång med din egen design? Vi varnar dig, det är beroendeframkallande!


Tips, tricks och inspiration

Dessa nya designfunktioner är bra, men vissa idéer och inspiration kan aldrig skada. Vi ger några tips och tricks för att ge dig några idéer om hur du kommer igång. Låt oss ta en titt!


Använd en symbol som bokstav

Nu när du kan flytta symbolen istället för att ha den placerad på någon sida av texten, varför inte använda den för att ersätta en bokstav? När du skriver din text, sätt in några mellanslag där bokstaven ska vara och dra en söt symbol som du väljer till den platsen.
 

Hangtag konfiguratorn

Den nya Hangtag konfiguratorn

Smarta användningsområden för symboler

En symbol kan inte bara ersätta text, den kan smycka den text du har! Använd en symbol för att pricka dina i eller placera en direkt över det stansade hålet. Kombinera text i eller runt en symbol för att helt ändra utseendet!


Hangtag konfiguratorn

Den nya Hangtag konfiguratorn

Den nya Hangtag konfiguratorn

Rotera din Text & Symbol

Glöm inte, du kan rotera din text & symbol! Det betyder att ett helt nytt sätt att designa text och symbol hangtags är tillgängligt för dig. Kolla in några av dessa exempel:


Hangtag konfiguratorn

Den nya Hangtag konfiguratorn

Hangtag konfiguratorn

Förhoppningsvis hjälpte dessa tips och tricks att inspirera till en ny skapelse av din egen. Dela dina personliga hangtags med oss på Facebook eller Instagram - vi älskar dem!

Ha så kul att designa!

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!