Stäng ×

Språk

Svenska
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2023-06-05

DIY Mobilfodral

DIY Mobilfodral i filt

Det finns gott om fodral på marknaden för att rädda din smartphone från att skadas. Men om du letar efter ett billigt alternativ och är ett fan av upcycling har vi en bra videohandledning för dig! Allt du behöver är två bitar tjockare filt, en kort bit resår och en knapp.

Detta är ett bra projekt för nybörjare och utseendet kan anpassas efter din smak genom att applicera några dekorationer som pärlor eller applikationer, eller en personlig etikett. Vi valde en iögonfallande läderetikett för vårt telefonfodral. Njut av handledningen och glöm inte att gilla om du tyckte att videon var användbar!

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/po9jN-uPrag" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Missa inte dessa blogginlägg från Wunderlabel:

Gratis instruktioner: DIY vikbar shoppingkasse

Hur man syr på en knapp

Sy en lätt och luftig vårig infinity-scarf

Vill du spara en idé för senare användning?


Sätt ett bokmärke för detta blogginlägg eller lägg till det i dina "Favoriter" så att du snabbt kan hitta den i din webbläsare senare.
Så här sparar du handledningen:
 

  • På din dator: Klicka på asterisken eller de tre prickarna i det övre högra hörnet eller på bok ikonen i det övre vänstra hörnet (beroende på webbläsaren du använder).
  • På din Android-smartphone: Klicka på de tre punkterna i det övre högra hörnet och sedan på asterisken.
  • På din iPhone: Klicka på ikonen längst ner och lägg till länken till dina bokmärken eller boklista.

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!