Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2020-05-14

DIY Sy pannband - Hur man gör ett eget!

DIY Sy pannband - Hur man gör ett eget!

DIY-pannband av alla typer har varit trendiga i flera år! Oavsett om det är en avslappnad bandana eller en fin silkesscarf, har de alltid varit i stil. Det kan vara små ändringar för varje outfit.

Pannband är inte bara fashionabla, de kan också vara praktiska. Under kallare månader kan de hålla öronen varma och under de varmare månaderna kan de hålla håret från ansiktet för den där “blåsiga” sommar looken.

Vår senaste videohandledning visar dig hur lätt det är att sy ett pannband. Allt du behöver är en liten mängd tyg och några nålar för att komma igång. Denna handledning är också bra för nybörjare - bara en raksöm behövs och det kan göras med en symaskin eller för hand.

Tips: Välj olika tyger för att sy ditt pannband med en tvist. På det här sättet har du ett pannband för varje säsong!

Ditt stretchiga pannband är klart men du saknar det sista touchen - en vävd etikett för att sätta pricken över i! Varför inte fästa en vävd etikett med glittrande text för att lägga till lite bling, eller en WunderPap-etikett som kan tvättas ofta och har ett fantastiskt äldre läderutseende? Vad du än väljer, kommer en etikett att göra ditt nya pannband unikt och ditt eget!

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/vQMiLaaiEZU" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Vill du spara en idé för senare användning?

Sätt ett bokmärke för detta blogginlägg eller lägg till det i dina "Favoriter" så att du snabbt kan hitta den i din webbläsare senare.

Så här sparar du handledningen:

  • På din dator: Klicka på asterisken eller de tre prickarna i det övre högra hörnet eller på bok ikonen i det övre vänstra hörnet (beroende på webbläsaren du använder).
  • På din Android-smartphone: Klicka på de tre punkterna i det övre högra hörnet och sedan på asterisken.
  • På din iPhone: Klicka på ikonen längst ner och lägg till länken till dina bokmärken eller boklista.

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!