Vi på Wunderlabel.se är öppna för köp & handel och vår kundtjänst är här för att hjälpa dig ifall du har några frågor. Besök vår Covid-19 informationssida för uppdateringar.

Close ×

CHOOSE YOUR PREFERENCES

Which country do we ship for?

By Wunderlabel on 2020-05-14

DIY Sy pannband - Hur man gör ett eget! | Image

DIY Sy pannband - Hur man gör ett eget!

DIY-pannband av alla typer har varit trendiga i flera år! Oavsett om det är en avslappnad bandana eller en fin silkesscarf, har de alltid varit i stil. Det kan vara små ändringar för varje outfit.

Pannband är inte bara fashionabla, de kan också vara praktiska. Under kallare månader kan de hålla öronen varma och under de varmare månaderna kan de hålla håret från ansiktet för den där “blåsiga” sommar looken.

Vår senaste videohandledning visar dig hur lätt det är att sy ett pannband. Allt du behöver är en liten mängd tyg och några nålar för att komma igång. Denna handledning är också bra för nybörjare - bara en raksöm behövs och det kan göras med en symaskin eller för hand.

Tips: Välj olika tyger för att sy ditt pannband med en tvist. På det här sättet har du ett pannband för varje säsong!

Ditt stretchiga pannband är klart men du saknar det sista touchen - en vävd etikett för att sätta pricken över i! Varför inte fästa en vävd etikett med glittrande text för att lägga till lite bling, eller en WunderPap-etikett som kan tvättas ofta och har ett fantastiskt äldre läderutseende? Vad du än väljer, kommer en etikett att göra ditt nya pannband unikt och ditt eget!