Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2017-11-14

Färgtrender - Pantone färgpaletter

Färgtrender - Pantone färgpaletter

Färg spelar en stor roll i en design. Vissa hävdar att det är den viktigaste rollen när det gäller att designa textilier för kläder och interiörer. Vid sidan av texturen hjälper färgen till att skapa en känsla för textilier. Forskning har visat att konsumenterna gör sin första bedömning för en produkt inom de första 90 sekunderna, och upp till 90% av dessa människor är färgen avgörande. Färg är viktigt!

Oroa dig inte, att välja en färgpalett för din design behöver inte vara stressigt eller jobbigt! Pantone gör forskningen för dig. Varje säsong publicerar Pantone en färg trends lista i början av varje år. I år bidrog trenderna från designers i New York Fashion Week till att påverka 2017 Fall Palette. Detta utdrag från Pantone-webbplatsen förklarar lite om de valda färgerna.

Färgpalleten för New York

"Bokad av en dynamisk Grenadin Rött och en snygg höstlönn, färgpaletten för hösten 2017 lutar mer till värme", säger Eiseman. "Medan tröstande, omslutande färger och lätthet är avgörande för säsongsbetonade känslor, finns en ljusrosa ballerina skor, en uppfriskande gyllene limefrukt och en ljus marinblå. Dessa nyanser ger en slående beröring när de slås ihop med de klassiska höstens nyanser av Navy Peony, Neutral Gray, Butterrum och Tawny Port. "

Färgtrender - Pantone färgpaletter

Färgpaletten för London är lika vacker och inspirerande för kommande höst- och vintersäsongen. Återigen, beskrivs ett utdrag från Pantone-webbplatsen de val som gjordes för London-paletten.

Färgpalleten för London

"Led by a vivid Flame Scarlet”, består färgpaletten för Höst / Vinter 2017/2018 av starka klassiska färger kompletterad med några oförutsägbara nyanser för hösten och vintersäsongen", noterade Eiseman. "Oväntade kombinationer som Royal Lilac och Otter Brown eller Citron Curry med Bluebell är fångar ögone och skapar en ovanlig färg dikotomi."

Färgtrender - Pantone färgpaletter

Kolla in Pantones webbplats för att lära dig mer om färg forskningen som görs på Pantone Color Institute och för att se de fantastiska resurserna som de har att erbjuda. Har du en favorit Pantone-färg? Vad tror du årets Pantone-färg 2018 kommer att vara? Vi är inte säkra, men vi är verkligen glada att ta reda på det!

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!