Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2021-11-29

Ful jultröja

Ful jultröja - 8 Idéer med stickmönster

Den fula jultröjan brukade betraktas som en mode faux pas, som namnet antyder. Men nu är det en allt populärare trend. Rolig, färgglad, kanske till och med fräck, men definitivt inte ful om den bärs vid rätt tidpunkt.

Vad kännetecknar den fula jultröjan?

Typiskt för den fula jultröjan är den rikliga användningen av julmönster, mestadels i rött, grönt och blått. Det finns en mängd vanliga mönster för roliga julfirare: komiska skildringar av snögubbar, renar och julgranar, djur med tomtemössor, skandinaviska motiv, jacquardmönster, liksom alla slags och filt applikationer. Allt är tillåtet! Huvudsaken är att din fula tröja är iögonfallande på julen, ger festlig glädje och får folk att le.

Ful jultröja

En annan sak att notera om fula jultröjor är att den är älskad av alla: Oavsett vilken ålder, män, kvinnor och barn är glada över att lägga undan sin mer formella garderob och ta på sig i en mysig jultröja istället. Och det blir inte bättre än att sitta framför en sprakande öppen spis med familjen i din festliga klädsel eller till och med ha en galen ful jultröje-fest med dina vänner. Den fula jultröjan har blivit en stor trend!

Gör din egen jul tröja

En ful jultröja kan vara mer än bara roligt. En handstickad jultröja kan också vara ganska förtjusande, som Mark Darcy i filmen "Bridget Jones's Dagbok". Bli kreativ med ditt mönster. Vi har några idéer som hjälper dig att göra din alldeles egna jultröja. Välj bland något av våra härliga motiv: Vinterfåglar med röda bär, en julgran på svart botten, en söt ren eller Jultomten med en röd spetsig hatt.
Din handgjorda jultröja kommer att bli mer och mer mysig och bli en fast favorit som för varje år som går. Ugly Xmas Sweaters kommer aldrig att gå ur modet, vilket gör dem till ett mycket hållbart föremål. Ta en titt på våra enkla julmönster i två färger som också passar bra för nybörjare. Du måste bara vara extra noga med att sticka med en jämn spänning när du stickar två garn. Så här gör du din egen fula jultröja

Mönster:
X - Stickad i kontrast färg

Wunderlabel Stickmönster 1 - Skandinavisk Cirkel

Skandinavisk Cirkel

Wunderlabel Stickmönster 2 - Björn

Stickmönster - Björn

Wunderlabel Stickmönster 3 - Tassar

Stickmönster - Tassar

Wunderlabel Stickmönster 4 - Renar

Stickmönster - Renar

Du kan också kombinera flera mönster och skapa ett unikt julmönster. Erfarna stickare kan prova flerfärgade mönster. Med så många färger och mönster till ditt förfogande kommer du att kunna använda din kreativitet maximalt.

Ge bort en ful jultröja som en present

Dessa förtjusande tröjor kan göra underbara presenter till familj och vänner, särskilt om de är personliga. För den perfekta pricken över i:et till din Ugly Christmas Sweater, dekorera den med en av våra namnlappar. För vacker presentförpackning, designa egna klistermärken med antingen din text och upp till 3 symboler eller med din egen logotyp. Och glöm inte att lägga till en tvättrådsetikett på din fula jultröja för att se till att den tvättas ordentligt. 

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!