Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2022-11-28

Godisformad presentförpackning

Handledning: Godisformad presentförpackning

Om du letar efter ett alternativ till tråkigt presentpapper så har vi precis grejen för dig! En söt godisformad presentförpackning är perfekt för små presenter som godis, presentkort, badbomber, leksaker, strumpor eller till och med smycken.

Du kan göra dem för att passa alla tillfällen, oavsett om det är jul, födelsedagar, till bröllopsfavoriter eller till barnkalas.

Allt du behöver är lite papper med passande motiv, en sax och lite lim. Storleken på kartongen kan justeras för att passa dina presenter genom att helt enkelt använda ett större eller mindre pappersark.
Om du känner dig särskilt kreativ och listig kan du lägga till några dekorationer till din presentförpackning, som rosetter, pappersutklipp eller torkade blommor. Du kan också lägga till ett personligt meddelande med en egendesignad klistermärke, etikett eller presentband. Se vår video för att ta reda på hur man gör en godisformad presentförpackning och hur man lägger till några speciella finesser!

Ha kul att göra dina presentförpackningar!

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/0kfhBRFvyBY" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!