Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2018-04-17

Hur du designar perfekta XL tvättrådsetiketter!

Hur du designar perfekta XL tvättrådsetiketter!

Tvättrådsetiketter är och har en branschstandard när du pratar om märkning och branding. Oavsett om du gör egna kläder eller producerar produkter för försäljning, är instruktioner om hur man tar hand om plagget viktigt.

Det finns många delar av information som kan inkluderas på en XL tvättrådsetikett. Varje etikett som designar online är helt unik för dig, men med lite grundläggande information om din produkt/plagg så kommer den att passa perfekt!

Hur du designar perfekta XL tvättrådsetiketter!

Låt oss först prata om vad som finns tillgängligt på våra XL tvättrådsetiketter. Högst upp på etiketten tilldelas du en textrad med ditt val av typsnitt. Linjerna 2 och 3 nedan är tillgängliga för text och är inställda med Arial typsnittet.

Därefter kan du välja upp till 5 tvättsymboler. Mer information är bättre än för lite, så vi rekommenderar att du väljer alla 5 symbolerna.

På den nedre delen av etiketten finns upp till 4 textrader med typsnittet arial.

Som vi sagt tidigare är varje tvättetikett unik, men med grunderna som ditt företagsnamn, material, noggrann tvättinstruktion i form av symboler och ursprungsland ger dig en bra start.

Andra detaljer att överväga: din webbplats, företagsslogan eller motto, nummer, storlek osv. Det finns faktiskt inga gränser, men om du följer de här enkla tipsen så bli din XL tvättrådsetikett en succé.

Redo att komma igång? Du kan börja utforma dina tvättetiketter idag! 

Till produkt!

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!