Vi på Wunderlabel.se är öppna för köp & handel och vår kundtjänst är här för att hjälpa dig ifall du har några frågor. Besök vår Covid-19 informationssida för uppdateringar.

Close ×

CHOOSE YOUR PREFERENCES

Which country do we ship for?

By Wunderlabel on 2020-04-30

Hur man gör jeans till shorts - Återanvänd dina slitna jeans och ge dem nytt liv! | Image

Hur man gör jeans till shorts - Återanvänd dina slitna jeans och ge dem nytt liv!

Alla jeans lider vid någon tid samma öde - ett hål i knäet, fransiga vid foten eller kanske en fläck. Vad kan du göra om du inte vill slänga dina favoritjeans? Du behöver inte säga adjö till dina älskade jeans.

I den här videon visar vi dig hur du gör jeans till shorts och ger dina favoritjeans ett nytt liv. Vi visar dig hur du mäter längden, klipper varje byxben så att de är jämna och hur du skapar en ren och rak nederkant. Allt avslutat på bara några enkla steg - du vet hur du klipper jeans till shorts på nolltid!

Märk upp dina nya avklippta jeansshorts med en WunderPap-etikett. WunderPap är en riktigt cool och tvättbar pappersprodukt som har läder utseende och känsla. Med tiden kommer de att passa in perfekt med dina slitna jeans. Etiketterna är super hållbara! De kan tvättas upp till 60 ° grader och håller sin form över tid. Wunderpap är verkligen den perfekta etiketten för din återanvända jeansshorts.

Ett par gamla jeans får nytt liv och återanvänds, snyggt och miljövänligt!