Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2020-04-30

Hur man gör jeans till shorts - Återanvänd dina slitna jeans och ge dem nytt liv!

Hur man gör jeans till shorts - Återanvänd dina slitna jeans och ge dem nytt liv!

Alla jeans lider vid någon tid samma öde - ett hål i knäet, fransiga vid foten eller kanske en fläck. Vad kan du göra om du inte vill slänga dina favoritjeans? Du behöver inte säga adjö till dina älskade jeans.

I den här videon visar vi dig hur du gör jeans till shorts och ger dina favoritjeans ett nytt liv. Vi visar dig hur du mäter längden, klipper varje byxben så att de är jämna och hur du skapar en ren och rak nederkant. Allt avslutat på bara några enkla steg - du vet hur du klipper jeans till shorts på nolltid!

Märk upp dina nya avklippta jeansshorts med en WunderPap-etikett. WunderPap är en riktigt cool och tvättbar pappersprodukt som har läder utseende och känsla. Med tiden kommer de att passa in perfekt med dina slitna jeans. Etiketterna är super hållbara! De kan tvättas upp till 60 ° grader och håller sin form över tid. Wunderpap är verkligen den perfekta etiketten för din återanvända jeansshorts.

Ett par gamla jeans får nytt liv och återanvänds, snyggt och miljövänligt!

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/eoCtRhnVOgM" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Vill du spara en idé för senare användning?

Sätt ett bokmärke för detta blogginlägg eller lägg till det i dina "Favoriter" så att du snabbt kan hitta den i din webbläsare senare.

Så här sparar du handledningen:

  • På din dator: Klicka på asterisken eller de tre prickarna i det övre högra hörnet eller på bok ikonen i det övre vänstra hörnet (beroende på webbläsaren du använder).
  • På din Android-smartphone: Klicka på de tre punkterna i det övre högra hörnet och sedan på asterisken.
  • På din iPhone: Klicka på ikonen längst ner och lägg till länken till dina bokmärken eller boklista.

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!