Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2020-12-16

Hur man stickar en halsduk för nybörjare

Hur man stickar en halsduk för nybörjare

Här är ett enkelt sätt att sticka en rund halsduk! Barnen älskar den här praktiska halsduken och föräldrarna älskar inget annat än att se till att deras älsklingar är fina och varma året runt. En stickad rund halsduk håller inte bara dina barn varma. Det kommer också att vara på plats och är enkelt att göra med några få enkla steg och utan några irriterande lösa trådar som alltid verkar komma i vägen. Det har aldrig varit lättare att heja och sporra på ditt favoritfotbollslag! Du hittar våra enkla instruktioner om hur man stickar en halsduk för nybörjare här gratis.
Kom igång direkt och sticka denna enkla men vackra runda halsduk!


Material


Hur många stygn behöver du för halsduken?


Att sticka kläder för barn är inte så enkelt när det gäller att uppskatta antalet stygn du behöver. Allt beror på ditt barns storlek och om du vill slå in halsduken en gång.
Den färdiga halsduken blir 62 cm lång och 12 cm bred. Om du gör halsduken för ett småbarn kan du linda den en gång för att få en snävare passform. I grund och botten är halsdukens storlek lämplig för alla skolbarn.


När det gäller frågan om hur många stygn du behöver för halsduken:
Du behöver totalt 130 stygn för att sticka denna halsduk för nybörjare. Vi rekommenderar att du använder 3,5 mm runda nålar så att 10 cm uppgår till 22 stygn. Du kommer att arbeta i slätstickning.


Stickning av halsduken


För det första steget i vår kostnadsfria handledning om hur man stickar en halsduk för nybörjare, börja med 130 stygn rött garn och anslut dem för att bilda en ring. Se till att stygnen på rundnålen inte vrids för att skapa en jämn kant.

Hur man stickar en halsduk för nybörjare


För ett mer intressant färgmönster, byt färg efter 13 rader och arbeta nästa 12 rader med vitt garn. Byt sedan till blått garn för de nästkommande 11 raderna. När du har avslutat dessa steg kan du avsluta genom att lösa in alla stygn och stoppa i de lösa trådarna.
Slutligen sy inn etiketten av konstläder med ditt barns namn.


Tips 1


Du kan enkelt variera den här runda halsduken på många olika sätt. Om ditt barn är ett sport intresserad kan de stolt bära sina favoritlags färger. Lägg till en matchande hatt så har du en hel uppsättning som är mysig och varm under vintermånaderna.


Tips 2


Om du vill sticka en något bredare rund halsduk, öka bara mängden stygn du gör per färg. Du kan också sträcka halsduken lite så att den lindas runt två gånger.
På dina nålar, gör dig klar, gå!

Vill du spara en idé för senare användning?


Sätt ett bokmärke för detta blogginlägg eller lägg till det i dina "Favoriter" så att du snabbt kan hitta den i din webbläsare senare.
Så här sparar du handledningen:
 

  • På din dator: Klicka på asterisken eller de tre prickarna i det övre högra hörnet eller på bok ikonen i det övre vänstra hörnet (beroende på webbläsaren du använder).
  • På din Android-smartphone: Klicka på de tre punkterna i det övre högra hörnet och sedan på asterisken.
  • På din iPhone: Klicka på ikonen längst ner och lägg till länken till dina bokmärken eller boklista.

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!