Stäng ×

By Joacim on 18/04/2017

Intervju med Handmade Knits by Jenn

Intervju med Handmade Knits by Jenn

Våren kommer snabbt nu, men vi har fortfarande lite tid att njuta av några varma stickade produkter! Dessa stickade skapelser är gjorda av Jenn. Hon skapar perfekta hattar, vantar, tossor och halsdukar, bara för att nämna några saker. Dessa produkter är särskilt viktigt under de kalla vintermånaderna i Ottawa Kanada där handgjorda Knits av Jenn inleddes. Hon har definitivt ett öga för vackra färgkombinationer och hennes stora fluffiga pompoms är att dö för! Vi är så glada att Jenn valde Labelsandribbon som etikettleverantör.   Så här kommer en liten intervju med Handmade Knits by Jenn!   Knits1   Berätta om Handmade Knits av JennNamnet verkligen talar lite för sig själv - jag älskar att sticka och har nu börjat att sälja mina produkter. Denna satsning startade i höstas, genom ett samarbete med min mamma på en julbasar. Min mamma, som nyligen gått i pension, och jag mammaledig bestämde oss för att göra hoppet till att sälja våra handgjorda skapelser. Vi hyrde ett bord på en hantverksmarknad, och min mamma sålde vadderade kuddar och figurer och jag erbjöd stickade produkter (mössor, vantar, kåpor, barnet uppsättningar, etc). Vi tyckte det otroligt roligt att stå på marknaden, det var inte bara att vi sålde våra kreationer utan vi fick också uppmuntrande ord från människor. Försäljningen fungerade också som en katalysator för en serie av jul beställningar från min familj och vänner. Så sent som förra månaden började jag visa upp min stickade produkter hos den lokala matbutik.   Hittills har jag inte satt några gränser för vad detta skall sluta - jag stickar vad som tilltalar mig och vad jag tror kommer att tilltala andra. Jag sitter i timmar och letar mönster och garn för att forma mina nästa produkter.   Handmade Knits by Jenn är ett utlopp för min kreativitet och en möjlighet att dela min kärlek till stickning med andra. Det är också en projekt jag verkligen kalla mitt eget när de flesta av mina dagliga timmar konsumeras av mina tre små barn.   Knits2   Hur inspireras du av skapa nya mönster och saker?Sticknings “samhället” är extremt levande, och jag är ständigt inspirerad av skapelser av andra. Jag är också motiverad av min familj och vänner som ger mig regelbundna ledtrådar om vad de gillar och inte gillar. I slutändan är stickning en mycket avkopplande och trevlig sysselsättning. Jag gillar att producera saker som är praktiska, men också konstnärliga och unika. De kreativa möjligheterna är verkligen oändliga.   Knits6   Varför är märkning av dina produkter viktigt för ditt företag?Det gör att jag kan sätta min prägel på dessa produkter, var och en av dem är ett arbete av kärlek. Jag är stolt över mina handgjorda alster och jag vill visa det.   Knits7   Handmade Knits by Jenn finns på Facebook och Instagram. Hon överväger att öppna en Etsy butik, så håll ögonen öppna!   www.facebook.com/handmadeknitsbyjenn/www.instagram.com/hmknitsbyjenn/ Tack så mycket  Jenn!