Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2018-03-26

Intervju med kund: The Apple Tree Crochet

Intervju med kund: The Apple Tree Crochet

Virkning är inte lätt att lära sig, men Corrina på Apple Tree Crochet är en mästare på detta. Hennes Instagramflöde är fyllt med vackra handgjorda föremål och är definitivt en plats att titta på om du vill bli inspirerad. Hon har en perfekt blandning av klassiska och roliga stilar och vi är så glada att höra att hon har startat en ny blogg i år!

Vi presenterar Apple Tree Crochet

Hur började du?

Apple Tree Crochet startade med en passion för att skapa kvalitets handgjorda produkter för nära och kära och växte över tiden och växer fortfarande. 2018 kommer jag att lägga till massor av nya handgjorda föremål till min etsy butik, gå på loppisar och hantverksmarknader, skapa och publicera mönster och skriva en blogg om virka och stickning.

Intervju med kund: The Apple Tree Crochet

Vad får dig inspirerad att skapa?

Människor inspirerar mig att skapa. Familj, vänner och kunder, utmanar mig alltid att skapa nya eller anpassade objekt. När jag avslutar ett projekt får jag en känsla av upprymdhet och ser genast fram emot nästa projekt.

Intervju med kund: The Apple Tree Crochet

Vad gör märkning av dina handgjorda föremål för ditt företag?

Märkning av mina handgjorda föremål är ett sätt att märka dem, så folk vet att jag ..., jag ..., Apple Tree Crochet gjorde det. Det ger objektet ett professionellt utseende och låter folk veta att jag bryr mig om utseendet och kvaliteten på mina färdiga artiklar så mycket att jag är villig att lägga mitt namn på det.

Apple Tree Crochet finns på Instagram, Facebook och hennes nya blogg. Glöm inte att kolla in hennes Etsy Shop, du kommer inte bli besviken!

Tack för att du delar Corrina!

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!