Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2017-05-15

Intervju med kund: Arte Sostenibile

Intervju med kund: Arte Sostenibile

Är det möjligt att skapa nya och vackra handgjorda varor ur återvunnet material? Barbara från Arte Sostenibile tror det, och hon har gjort det till sitt mål med detta meddelandet: att lämna bakom "kasta bort" mentaliteten och börja titta på de objekten från ett annat perspektiv. Att skapa miljövänliga handgjorda föremål från återanvända knappar, kartonger och tyger är hennes specialitet och vi är så glada att hon valt labelsandribbon som hennes etikettleverantör.

Vi presenterar Arte Sostenibile!

Intervju med kund: Arte Sostenibile

Berätta lite om Arte Sostenibile och hur du började.

Arte Sostenibile föddes av passionen för återvinning. En dag i min mammas hus såg jag en vacker 10-liters behållare i ett hörn i köket. Jag var så imponerad av färgningen så jag frågade mamma vad behållaren gjorde där och var den kom ifrån. Hon svarade att hon hade köpt den på en loppmarknad och att hon hade bestämt sig för att göra sig en lampa av den. Hur som helst så satt behållaren i hörnet under mycket lång tid och väntade på sin omvandling. När jag skulle flytta in i min nya lägenhet år 2000 bestämde jag mig för att ta den behållaren  med mig! Jag tog en borr, gjorde ett hål i botten och installerade ett lampkit. Jag lade till en vacker grön lampskärm och, voilà min nya och förbättrade "eco" lampa var gjord!

Intervju med kund: Arte Sostenibile

Vad får dig inspirerad att skapa nytt?

Arte Sostenibile skapelser är gjorda av återvunnet material som jag vill ge en ny chans till.

Jag samlar inspiration från små bitar av tyg, flaskor, mössor osv. Dessa objekt sätter igång min kreativitet och motivation för att ge nytt liv till gamla föremål. Världen behöver vår hjälp! Arte Sostenibile skapelser visar att det inte alltid är nödvändigt att köpa nya saker och att "en människas skräp kan vara en annan människas skatt". Att ge ett nytt liv till ett föremål som var avsedd för att slängas är ett givande jobb som skapar positiv energi för mig. Jag älskar vad jag gör och det gör det ännu bättre att veta att jag gör något bra för planeten. Blandar affärer med nöje!

Intervju med kund: Arte Sostenibile

Vad gör märkning av dina handgjorda föremål för ditt företag?

Etiketter lägger till unikhet och skapar ett mervärde för mitt företag. Mina återvunna artiklar är skapade och märkta speciellt för Arte Sostenibile. Den specifika branding skapar större ett värde för min konst och ger en professionell touch. Jag kan också vidarebefordra Arte Sostenibiles budskap: återvinn och återanvänd!

Intervju med kund: Arte Sostenibile

Var hittar vi dig online?

Jag har för tillfället skapat en ny webbplats, så håll dig uppdaterad!

Jag kan hittas på Facebook och Instagram.

Facebook

Instagram

Intervju med kund: Arte Sostenibile

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!