Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2017-11-22

Intervju med kund Boola Made

Intervju med kund Boola Made

Vi älskar historien om hur Rebecca från Boola Made fick sin start. Konsten att skapa minnessaker är så speciellt och att se detta underbara handarbete är en sann inspiration. Vi är stolta över att ha våra etiketter kopplade till en sådan förtjusande skapare.

Introducerar Boola Made!

Intervju med kund Boola Made

Berätta för oss om Boola Made.

Jag har alltid älskat att vara kreativ om det är att sy, utforma eller designa byggnader. Om dagen är jag arkitektonisk assistent, på kvällen gör jag vackra minnessaker. Jag började Boola Made efter att ha gjort förvarings björnar för mina två sysslingar, Eliza och Matilda. Jag ville göra något speciellt som de kunde behålla från sin barndom. Jag lade upp en bild av den första "Boola Bear" och "Boola Lion" på sociala medier och det var så mycket intresse jag bestämde mig för att starta Boola Made och har inte tittat tillbaka sedan. Jag gör nu Boola Bears, Mini Bears, Bunnies, Lions och Patchwork Quilt minnessaker.

Anledningen till namnet: Boola är mitt barns smeknamn från mina föräldrar (Daren och Tracey). Mina brorsdotter kallar mig även Tante Boo.

Att starta Boola Made har också uppmuntrat mig att förbättra mina sy-färdigheter. Jag gör nu mina egna kläder och skriver en blogg om mina märken.

Intervju med kund Boola Made

Hur och vad blir du  inspirerad att skapa?

Den ursprungliga inspirationen till Boola Made var naturligtvis mina vackra syslingar Eliza och Matilda. Göra någonting från deras moster Boo som de kunde uppskatta för evigt. Min inspiration växer med varje minnessak jag gör. Att se vad dessa unika gåvor betyder för föräldrarna och historierna bakom varje baby växer och klädesplagg håller mig inspirerad. En kund bad mig att göra en Boola-björn ur sina älskade kläder, som tyvärr gick bort. Detta kunde jag säga att det betydde så mycket för henne. Det är det som Boola Made handlar om - ett speciellt sätt att spara och skatta minnen. Jag har också blivit ombedd att göra en björn ur en brudklänning, det är min nästa utmaning.

Intervju med kund Boola Made

Vad gör märkning av dina handgjorda produkter för ditt företag?

De vävda Wunderlabel-etiketterna är bra för alla mina projekt. De marknadsför min verksamhet på ett professionellt sätt!. Jag använder de vävda namnlapparna med tillvalet ren-färg. Att ha etiketter som jag kan sy på mina minnessaker ger mig friheten att placera dem där jag vill. Jag valde “sy på” etiketter när jag syr alla mina minnessaker så det är härligt att sy på namnet Boola Made. Jag har nyligen börjat göra fleecefodrade filtar och kan inte vänta med att sätta dit  mina personliga namnlappar.

Intervju med kund Boola Made

Boola Made kan hittas på Instagram, Twitter and Facebook.  Rebecca skiver också i blog.  Kolla in det, du kommer inte att bli besviken!

Tack för att du delar, Rebecca!

Intervju med kund Boola Made

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!