Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2019-01-07

Intervju med kund: iHooked

Intervju med kund: iHooked

Den teknik älskade, Courtney, skapade iHooked och tittade aldrig tillbaka. Hennes branding process utvecklades över tiden för att bli något som passar iHooked perfekt. Hennes uppfinningsrika idé att använda naglar var ett smart drag! Vi är så stolta över att vara hennes etikettleverantör.

Vävda namnlappar från Wunderlabel

De vävda namnlapparna är en av de mest populära produkterna hos Wunderlabel. De vävda namnlapparna är hållbara och robusta mot yttre miljö. De kan redan köpas i små mängder till ett rimligt pris. För de vävda namnlapparna kan du välja mellan alternativen för att använda din egen logotyp eller ett stort urval av symboler med din egen text. Måtten för din etikett med text och symbol: 60 x 15 eller 60 x 20 mm. Måtten för en vävd etikett med logotyp: De bestämmer du (kunden). 

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/ozacGwgmVMA" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Vi vill presentera iHooked!

Berätta för oss om iHooked - hur började du?

Jag blev “hooked” på att hekla och runt 2010 när jag bestämde mig för att sluta röka. Det gav mig möjlighet att sluta röka och stanna uppe, men det öppnade mig också till en helt ny konstnärlig värld av super begåvade, lokala och internationella hantverkare som jag aldrig visste att de fanns där ute.

Intervju med kund: iHooked

Det tog inte lång tid att tänka på ett namn för mitt företag. Jag är en absolut tech junkie - speciellt, jag är kär i alla saker Apple. Men jag jobbar också på heltid vid University of Manitoba som programvaru specialist. iHooked föddes! Jag öppnade sedan min Etsy butik och började bara skapa kläder som alltid hade ljusa färger, olika texturer och material.

Vad håller dig inspirerad?

Det finns så mycket där ute som inspirerar mig, men det viktigaste som håller mig på väg är mina kunder. Oavsett om det är att se någon ha på mig en hatt i butiken eller en kund som kommer fram till mig på ett lokalt hantverksprogram och säger "Åh jag köpte det här från dig förra året och älskar det." De inspirerar mig alla att skapa mer.

Intervju med kund: iHooked

Vad gör etikettering av dina föremål för ditt företag?

Märkning lägger till en speciell detalj som jag tycker gör att mitt varumärke sticker ut.

När jag började började jag ha små trä etiketter, och de var bra, men jag är ingen “trä“ människa. Så började jag titta runt. Jag sökte Etsy och Pinterest hos andra hantverkare och hur de märker sina föremål och hur jag kan stå ut från dem också.

När jag kom över de anpassade vävda etiketterna på Wunderlabel visste jag att det här var vad jag ville ha mitt varumärke att vara och det kände mig rätt. När jag fick min första etikett laddning satt jag i min favoritstol och började sy dem på mina produkter. Efter att ha använt omkring 20 taggar visste jag att jag inte var en fan av att sy. Det tog för evigt för mig att sy och jag tyckte verkligen inte om att göra det. Så jag behövde verkligen tänka på hur jag skulle bifoga dessa etiketter  till mina virkade saker. Det var här nitarna kom in. Jag hämtade ett litet paket nitar från min lokala Michaels butik och började bara fästa och hamra på dem ... och jag älskade det !!!! Det var en snabb process, ingen nål och ingen tråd. Det var perfekt. Plus nitten ger mitt märke lite av ett modernt utseende vilket är vad jag verkligen letade efter.

Intervju med kund: iHooked

iHooked finns på Facebook, Instagram och på den nya iHooked-webbplatsen. Du kan kontakta iHooked direkt på hello@ihooked.ca.

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!