Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2018-06-19

Intervju med kund: Indigo Ember Designs

Intervju med kund: Indigo Ember Designs

Vi vet alla hur svårt det är att hitta den perfekta väskan eller halsbandet som skall sticka ut lite. Heather, skaparen av Indigo Ember Designs, gör det lättare genom att erbjuda sina handgjorda skapelser. Hennes väskor är inte bara vackra men funktionella och hennes pärlhalsband är små konstverk. Vi är stolta över att vara Indigo Embers etikettleverantör!

Intervju med kund: Indigo Ember Designs

Vi presenterar Indigo Ember!

Intervju med kund: Indigo Ember Designs

Berätta för oss om Indigo Ember Designs.

Indigo Embers startades på grund av en hobby och en kreativ gnista. Så länge jag kan komma ihåg, har jag varit konstnär i hjärtat, oavsett om det är genom att dra, måla, bygga eller sy, har jag en passion för att skapa. Under 2012 började jag göra smycken och ställde ut på diverse hantverksmässor och det spred sig från mun till mun. Sen fick jag min barn och som alla vet så tar det en stor del av ditt liv, men i slutet av 2017 kände jag verkligen att börja göra mer och att börja skapa igen.

Intervju med kund: Indigo Ember Designs

Vad får dig att bli inspirerad att skapa?

Under de senaste åren har jag verkligen lärt mig mycket om affärer, mode och skapar en produkt som jag skulle älska att dela med. Jag har upptäckt i mitt hektiska liv, ett behov av söta  söta, funktionella och prisvärda handväskor. De flesta av ideer för mina väskor får jag när dagdrömmar lite.

Vad gör märkning av dina handgjorda föremål för ditt företag?

Jag tycker att det är superviktigt att få din branding-känsla och en bra visuell presentation när du visar din produkt till en kund. Jag valde omedelbart Wunderlabel i min sökning för att hjälpa och stärka mitt varumärke. Jag älskar att mina hängetiketter skapar ett långvarigt intryck på mina kunder och att den lilla etiketten som de ser i varje påse är en påminnelse om att varje görs med kärlek och kreativitet.

Indigo Ember Designs kan hittas på Facebook, Instagram och hennes hemsida är indigoemberdesigns.com.

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!