Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2018-09-18

Intervju med kund: Lattikka

Intervju med kund: Lattikka

Vi blir helt ställda när vi tittar på Lattikkas mönster. Irina, den kreativa kraften bakom Lattikka, har tagit något som hon verkligen älskar och förvandlat det till en klädverksamhet. Hennes talang, stil och driv är en vinnande kombination som uppenbarligen blivit en framgång och ett överflöd av vackra mönster. Vi är stolta över att vara hennes etikettleverantör.

Vi presenterar Lattikka!

Intervju med kund: Lattikka

Vem är du?

Lattikka är inte bara ett varumärke för mig. Lattikka är linsen genom vilken jag tittar på världsmode, filosofi och får en kreativ ambition. Jag började sy i mycket ung ålder och genom åren har det blivit den hobby som jag hade mest möjlighet att vårda och utveckla. Lattikka själv har genomgått många omvandlingar, från stil och personlig blogg, till stylingidéer och remodellering, men jag tror att jag alltid visste att det bara var en fråga om tid innan det blev klädtillverkning. I hjärtat av Lattikka är individualitet - både min egen och mina kunders. Trots att autentren har en egen personlig prägel på saker, tycker jag att det är viktigt att låta min kunds personligheter också skina.

Intervju med kund: Lattikka

Varför är det viktigt att märka upp kläder?

När du skapar något är det viktigt att du har ditt namn kopplat till det - det handlar inte bara om ägande eller att få “credit” utan också stolthet över vad du gör. Kanske kommer mitt varumärke inte att göra vågor i modebranschen i stort sett, men man lämnar ett intryck på mina kunders kläder!  Det finns en viss ceremoni att sätta fast sin etikett. Det är glasyren på tårtan :)

Intervju med kund: Lattikka

Var får du inspiration?

Inspiration är svårt att få ibland. Ibland kan det vara en unik flash av kreativitet, ibland är det en lång och noggrann process som väger ut alla detaljer och förädlar dem över flera månader. Ibland får man överlämna den kreativa processen till slumpen. I slutändan är kärleken till hantverket det enda som är det viktiga.

Lattikka Style kan hittas på  Instagram, Facebook och hennes hemsida är  Lattikka Style .

Tack för att ni delar Lattikka Style!

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!