Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2018-04-23

Intervju med kund: Thorne Blanket Company

Intervju med kund: Thorne Blanket Company

Jag tror att vi alla kan hålla med om att en snygg filt är något vi alla kan använda. På en tid där massproduktion svämmar över på marknaden är Thorne Blanket Company som ett frisk vind. Stephanie startade Thorne Blanket Company med familjetradition och kvalitet i åtanke och vi tror att hon har uppnått det målet. Thorne Blanket Company är ett företag med hjärta och som inte tummar på kvaliteten. Vi är stolta över att vara deras etikettleverantör.

Vi presenterar: Thorne Blanket Company!

Intervju med kund: Thorne Blanket Company

Berätta lite om Thorne Blanket Company.

Jag började med Thorne Blanket Company för många år sedan. Mina mor-och farföräldrar bodde nära Blue Ridge Mountains i North Carolina. Varje sommar skulle jag tillbringa 3 månader från skolan med dem bara för att göra vardagliga saker som att gå till mataffären, betala elräkningen (då gick de faktiskt till elföretaget och betalade räkningen) och handlade i den lokala butikerna. En speciell plats som min mormor och jag skulle åka är Chatham Manufacturing Company i Elkin, North Carolina, som gjorde "Chatham Blanket". Dessa var underbara ulldukar med traditionell satinbindning, robust, stark och tjock. De människor som gjorde dessa filtar bodde i Elkin-samhällets generation efter generation och det var en tradition som höll på att gå. Det var något om dessa underbart vävda filtar, de representerade värme, säkerhet och styrka.

Thorne Blanket Company föddes ur samma anda. Jag ville skapa en del av samma traditionella kvalitet, styrka och uthållighet som jag såg med Chatham Manufacturing. Jag ville också skapa jobb tillbaka till min gemenskap när så många tillverkningsjobb har gått utomlands. Jag ville skapa en plats där människor kunde leva och arbeta i sitt lilla samhälle och höja sina familjer för att fortsätta traditioner som jag växte upp med.

Intervju med kund: Thorne Blanket Company

Vad får dig att bli inspirerad att skapa?

Jag saknar aldrig idéer för filtar eftersom de representerar en tom duk. Det finns så många underbara varianter som tyg, skär, väv, färg, konsistens och alla de fantastiska kombinationer som kan komma ifrån. Det är roligt för att jag tror att du kan se många av mina “stämningar” i några av dessa kreativa filtar baserat på färg och ton på varje filt. Det finns så många platser jag vill gå med dessa filtar också. Vävda material, texturer, tyg och färger som inte har undersökts lämnar fortfarande en mängd möjligheter.

Intervju med kund: Thorne Blanket Company

Vad gör etiketterna dina filtar för ditt företag?

Märkning av mina filtar med min vävda namnband från Wunderlabel är den viktigaste delen av mina filtar. Jag undersökte andra filt företag och vad deras namnband satt och deras kvalite. Jag vill skapa ett starkt varumärke, och när de ser den fantastiska etiketten vet de att min produkt är av betydelse och distinktion. Jag tror inte att det finns många företag idag att jämföra det här konceptet till, kanske Woolrich eller Pendleton men jag tror inte att deras etiketter är lika fina som mina (hehe - jag är partisk men). Kvaliteten är väldigt vikt och därför vände jag mig till Wunderlabel. Jag var så imponerad av detaljerna som de kunde dra av i min logotyp (vilket jag erkänner är inte det enklaste att reproducera - speciellt i en vävd etikett).

Intervju med kund: Thorne Blanket Company

Thorne Blanket Company finns att köpa online på www.thorneblanketcompany.com.  Kolla in det, ni kommer inte att bli besvikna!

Tack för att ni delar Stephanie!

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!