Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2022-01-24

Iögonfallande etiketter

Iögonfallande etiketter: Bli inspirerad!

På Wunderlabel ser vi så många vackra etiketter dagligen att vi bestämde oss för att dela dem med dig. Vi vill visa dig inte bara iögonfallande design för handgjorda produkter utan också för barnkläder och tillbehör för husdjur, samt ge dig idéer till din logotyp. Vi har till och med inkluderat några mönster med vintagelook.
Låt dig inspireras av dessa unika märken!

1. Exceptionella namnlappar med handgjord design: Vad gör mina etiketter unika?

En skräddarsydd handgjord etikettdesign är perfekt för din unika och originella produkt: Dina kunder kommer kommer att uppskatt den!
Vårt online designverktyg låter dig skapa vackra handgjorda etiketter. Börja designa din dröm etikett direkt: Lek med olika stilar, storlekar, färger och ramar för att få det perfekta resultatet. Välj bland flera bakgrundsfärger, typsnitt och mönster och kombinera dem för en helt unik etikett.
En personlig namnlapp är ett utmärkt sätt att visa upp din individualitet och varumärkesidentitet med en logotyp. Ladda bara upp din logotyp till konfiguratorn för en etikett som sticker ut från resten. Designverktyget guidar dig online genom processen för att skapa din unika etikett.

Iögonfallande etiketter

2. Vävda etiketter med din logotyp

Våra premium vävda etiketter med logotyp är fint vävda och rika på detaljer. De finns att sy på eller stryka på. Vi har valt några anmärkningsvärda exempel som visar hur mycket vävmaskinerna kan åstadkomma: skarp återgivning av fina detaljer, mönstrade bakgrunder, enkla färggradienter. Men om din logotyp har "smetade" färggradienter (d.v.s. färgerna blöder in i varandra) rekommenderar vi att du istället väljer våra tryckta etiketter med logotyp.

Iögonfallande etiketter

Förutom standardfärger erbjuder Wunderlabel även melerade alternativ och 4 glittrande färger. De melerade trådarna består av två olika nyanser i en färg. Detta skapar ett mycket delikat skimmer och en särskilt elegant look. Melerade etiketter är mjuka och sköna på huden. Lägg till en speciell touch med en glittrig text i silver, guld, rött eller blått. Det gnistrande garnet känns lika mjukt mot huden som det melarade alternativet.
Ta en titt på några av våra större etiketter som även kan sys på som lappar:

Iögonfallande etiketter3. Tryckta etiketter med logotyp

Våra silkeslena tryckta etiketter med logotyp är idealiska för färgglada mönster: digitala bilder med uttalade färggradienter, logotyper i vilken Pantone-nyans som helst och fotografier.

Iögonfallande etiketterTIPS: Om du inte har en logotyp men ändå vill ha unika etiketter, överväg att ta ett vackert fotografi för etikett bakgrunden. Det kan vara några konstfullt arrangerade produkter, en mönstrad yta eller utsikten från ditt fönster. Lägg sedan till din slogan, ditt namn eller helt enkelt "handgjorda" i ett teckensnitt som du väljer. Ett bra exempel på detta är etiketten med den mörka bakgrunden på den första bilden. Ser det inte bra ut?

4. Vackra etiketter med iögonfallande bakgrunder

Detta urval av tryckta logo etiketter visar att möjligheterna med denna typ av tryck verkligen är oändliga. Att välja rätt färger är avgörande om du vill fånga dina kunders uppmärksamhet.

Iögonfallande etiketterDessa coola etiketter med djärva färgkombinationer kommer säkerligen att imponera med deras utseende och känsla! De känns smidiga och mjuka, med släta kanter som är flexibla och inte fransar tack vare värmeskärningsprocessen. De ljusa färgerna, det skarpa digitala trycket och den hållbara finishen gör dessa etiketter till en kundfavorit.
En vävd eller tryckt etikett med en slående bakgrund kommer säkert att bli minnesvärd.

5. Söta etiketter för barn

Barn älskar färg och detta återspeglas tydligt i etikettdesign. Ett färgglatt motiv drar genast blickarna till sig.
Ta en titt på dessa exceptionella etiketter och prova att föreställa dem på barnkläder, sydda på framsidan av plagget eller innanför kragen.
Naturligtvis är kvaliteten på etiketterna också mycket viktig. Wunderlabel-etiketter är sköna mot huden och färgäkta, och kan för det mesta tvättas i höga temperaturer (observera att skötselråden varierar från etikett till etikett). De kommer att behålla sin form tvätt efter tvätt vilket självklart är ett måste när det kommer till barnartiklar.

Etiketterna kan designas med logotyp, namn eller symbol.  

Iögonfallande etiketter6. Utmärkande etiketter med djurmotiv

Söta etiketter med djurmotiv älskas av både unga och gamla. Låter det som något för dig? Beställ sedan dina egna tryckta etiketter med logotyp.

Iögonfallande etiketterOm du går för de vävda logotyperna så finns det en mängd olika former och storlekar att välja mellan och etiketterna kan beställas att sy på eller påstrykningsbara. Du hittar också ett antal vikta etikettalternativ i online konfiguratorn för att göra det enklare att sy på etiketterna.

Iögonfallande etiketter7. Vintageetiketter för en speciell touch

Om du älskar vintagestil, välj en vintage-inspirerad etikett som gör att dina produkter uppmärksammas. Design från det förflutna väcker känslor av nostalgi och drar i våra hjärtan.

Iögonfallande etiketter

Få din vintagelook på en tryckt satinetikett med logotyp, vävd logotypetikett eller en hangtag.

Här är några exempel på hangtags i vintagestil. Allt går med vårt interaktiva designverktyg: Välj en form, ladda upp en bild, rotera, flytta, ändra storlek, spegla varje element och mycket mer. Varför inte designa några hangtags i papper för nästa familjesammankomst?

Iögonfallande etiketterVi hoppas att du kan hämta inspiration från denna översikt och få några idéer till din drömetikett för att ge din produkt den ultimata professionella touchen.

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!