Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2018-08-07

Kundintervju med Nicole of Na'Vieve Collections

Kundintervju med Nicole of Na'Vieve Collections

När vi såg de söta hättorna som gjordes av Nicole of Na'Vieve Collections visste vi att de var något speciellt. Hur hon började är en historia som kan gå från generation till generation. Hennes vackra handgjorda bonnetter/hättor är inte bara vackra men berättar en historia om det förflutna, nutiden och framtiden. Vi är så stolta att stödja ett företag som Na'Vieve Collections.

Introducerar Na'Vieve Collections!

Kundintervju med Nicole of Na'Vieve Collections

Hur började Na'Vieve Collections?

Jag växte upp och tittade på min mormor när hon sydde. Jag var alltid fascinerad av färgerna och texturerna i hennes tyg. Hon skulle ständigt visa mig hur man syr, men jag kände aldrig som att det var något jag hade talang för. 35 år senare, i januari 2018 köpte jag min första symaskin. Jag lämnade den i lådan i några veckor innan jag fattade mod att ta fram den. Halvvägs genom mitt första projekt var jag besatt. Jag ringde min mormor för att dela med henne min nya hittade hobby och hon var så stolt att höra att vi nu båda delade samma passion. Hon kom över några veckor senare och delade med mig ett kapp mönster som överlämnades till henne. Hon påminde mig om att det var samma bonnetter/hättor som jag hade på mig när jag växte upp och att jag hade en i varje färg! Hon satt rätt bredvid mig och guidade mig varje steg för steg. Denna dag skulle jag uppskatta för resten av mitt liv!

Kundintervju med Nicole of Na'Vieve Collections

Vad håller mig inspirerad att skapa?

Jag vill att mina barn och barnbarn ska känna till de som fortfarande lever i mitt minne. Det är inte bara en historia att berätta eller en bild att titta på, det finns nu något att ta på för att ge berättelserna till liv. Jag vill att mina kunder skall få ta del av detta och därför använder jag bara de finaste tygerna och snören. Jag älskar att skapa klassiska handgjorda bonnets/hättor  för livets mest uppskattade stunder.

Kundintervju med Nicole of Na'Vieve Collections

Vad gör etiketterna dina filtar för ditt företag?

Jag vill att mina bonnetter/hättor  ska ha en tidlös etikett med hög kvalitet precis som mina bonnets/hättor och Wunderlabel levererade just det! Jag vill att alla ska se namnbandet och känna igen varumärket - Na'Vieve Collections. Wunderlabel är stolt över sitt arbete för att inte tala om, de har enastående kundservice och snabb omställningstid.

Kolla in Na’Vieve Collections på Instagram och Facebook - du kommer inte att ångra att du tog dig tid att titta.

Kundintervju med Nicole of Na'Vieve Collections

Tack för att du delar med dig Nicole!

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!