Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2017-12-11

Kundintervju Serene Handbags

Kundintervju Serene Handbags

Om mönster, färg och underbara handgjorda varor är din sak, kommer du att älska denna kunds produkter! Serene är talangen bakom Serene Handbags och hon har definitivt en bra produkt. Hennes handgjorda väskor är inte bara underbara, de är praktiska och vackert gjorda. Vi är väldigt stolta över att vara hennes etikettleverantör!

Upptäck dina alternativ med Wunderlabel

Anpassa dina etiketter med ett brett utbud av symboler och din egen text. Det är till och med möjligt att ge din etikett en extra dos glamour: upptäck alternativet att lägga din text på etiketten med en glittrig text. Kom igång och prova dig fram med de oändliga kombinationerna!

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/BO9HUkFzJcI" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Låt oss presentera Serene Handbags!

Kundintervju Serene Handbags

Berätta om Serene Handbags.

Mitt i livet att med mina tre barn varav en uppsättning tvillingar, behövde jag ett kreativt utlopp. Efter att ha sökt efter enkla täcken innan jag hade barn bestämde jag mig för att delta i en klass för att uppdatera mina sy färdigheter. Plötsligt kände jag ett begär att skapa genom nål och tråd. Många vänner och familj skulle dra nytta av en handgjord handväska, blixtlås eller förkläde. Genom mina vänners positiva återkoppling insåg jag att jag kunde dela mina skapelser till en bredare publik. Därför föddes Serene Handbags.

Kundintervju Serene Handbags

Vad får dig inspirerad att skapa?

Annat än min otroligt stödjande make och barn, håller jag mig inspirerade av livets sevärdheter och ljud! Som artist är jag visuellt inspirerad. Jag använder sällan ett solid färgat tyg, men jag hittar tyger som vid första anblicken kan tyckas kollidera och jag kopplar ihop dem för en “ögonblicklig” kombination. Dessutom hittar jag skönhet i naturen via mitt gigantiska välvda fönster som har utsikt över mitt syrum. Man tittar ut över Stilla havet och tar in vyn med någon otrolig musik som Soundgarden eller Grouplove och det enda som håller mig tillbaka är tid.

Kundintervju Serene Handbags

Vad gör märkning av dina handgjorda föremål för ditt företag?

I början kände jag tveksam att märka upp min konst. Jag brukade gömma mina etiketter på insidan av mina väskor. Då fick jag en del hjärtlig återkoppling från en vän som jag skulle vara stolt över och att det inte fanns något fel att ta göra lite reklam för mitt arbete. Idag lägger jag mina etiketter på framsidan av mina skapelser för att visa att jag verkligen har otroligt stolthet i mitt arbete. Tack vare Wunderlabel otroligt enkla hemsida och lätt att använda, men också deras proffisionella bemötande så kunde matcha mina personliga strikta kvalitetsstandarder och perfektionism. Nu hjälper mina etiketter kunder att hitta mig på webben och därmed växa min kundbas.

Kundintervju Serene Handbags

Titta in på hennes hemsida: Serene Handbags website, du kommer inte att bli besviken!  Ni kan även nå Serene ifall ni har några frågor på: serenehandbags@gmail.com, och glöm inte att följa henne på  Instagram där hon uppdaterar daglien.

Tack för att ni delar Serene!

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!