Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2022-06-27

Makrame projekt

Makrame projekt: Gör en handväska

För ett tag sedan publicerade vi ett inlägg och en video om hur man gör en macrame-påse. Eftersom vi fick så positiv respons på inlägget har vi bestämt oss för att visa er ett annat macrame-projekt: En vacker liten handväska.

Det är en liten macrame-väska som gjordes av en av våra kunder. Den ger alla kläder en luftig somrig look och kommer att göra dig uppmärksammad många sommarkvällar. Det kan  också vara en vacker present till en vän. Väskan är gjord med halvknutar och avslutas med en "Handmade" namnlapp. Etiketten är den sista touchen som ger din produkt ett sammansatt utseende.

Kom alltid ihåg att matcha etiketter specifikt till produkterna. Till exempel ser läderetiketter bra ut på väskor och prydnadsföremål. Vävda etiketter är å andra sidan perfekta för kläder och heminredning.

Hur görs en personlig etikett?

Med designverktyg kan du skapa dina egna personliga etiketter online. Välj mellan olika färger, symboler, typsnitt och ramar.
Det finns olika alternativ för att fästa etiketterna och en mängd olika storlekar. Kombinera olika element för en verkligt unik etikett. Du kan också visa upp din indivuídulaitet genom att ladda upp din egen logotyp. Konfiguratorn guidar dig genom designprocessen för att anpassa dina etiketter. Efter att du har skapat din design kommer vi att väva eller skriva ut etiketterna enligt dina exakta specifikationer som påsydda eller strykbara etiketter.
En skräddarsydd etikett kommer inte bara att få din handväska att se professionell ut utan också ge den ett elegant och raffinerat utseende.
 

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!