Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2021-10-25

Öppna en Etsy -butik

Öppna en Etsy -butik: Vad du behöver veta

Som med alla andra onlinebutiker måste du följa vissa riktlinjer när du öppnar en Etsy -butik. Detta blogginlägg förklarar i detalj vilka krav du måste uppfylla för att öppna en Etsy -butik. Etsy är en marknadsplats för alla som gillar handgjorda varor. Både försäljning och köp är väldigt enkelt på denna onlineplattform. Etsy blir mer och mer populärt på grund av de unika och hemlagade produkterna som erbjuds. Anpassning spelar en stor roll i detta. Anpassningsbara produkter från Wunderlabel kommer att tillföra mer värde till dina föremål och göra dem verkligt unika. Om du vill börja sälja dina handgjorda produkter bör du definitivt öppna en Etsy -butik. Vi har sammanställt några tips som hjälper dig att komma igång. Vi hoppas att det här blogginlägget hjälper dig att svara på några av dina frågor!

Vilka är de juridiska kraven för att öppna en Etsy -butik?

Innan du öppnar en Etsy -butik, se till att du informerar dig själv om lagkraven för att undvika problem med skattemyndigheterna i ditt land. En viktig fråga att ställa kan vara om du officiellt behöver registrera dig som företag.
Även om du bara ser din Etsy -butik som en hobby kan skattekontoret se det annorlunda! Om du behöver deklarera din inkomst och betala skatt kommer att avgöras av olika faktorer, till exempel dina intäkter, din anställningsstatus och hur du driver din butik (din affärsstruktur).
Eftersom försäljning på Etsy, Amazon och Ebay är så populärt nuförtiden kan det finnas specifika regler och till och med tillägg som gäller för handlare på dessa plattformar.
Du kan ta reda på vad som gäller för dig genom att kontakta ditt lokala skattekontor direkt. Se till att du har så mycket information om din hobby eller ditt företag redo att få en noggrann bedömning av vilka steg du behöver vidta för att följa skattereglerna.

Behöver jag en förpackning licens för min Etsy -butik?

Frakt till vissa länder kräver att du har och betalar för en speciell förpackning licens. Till exempel i EU föreskriver EU: s förpackningsavfall direktiv att företag som skickar till slutkonsumenter måste betala en avgift för att finansiera återvinning av sina förpackningar.
Se till att kontrollera vad som gäller för de länder du planerar att sälja produkter till. Du kan behöva gå med i ett eller flera förpacknings register.
Eftersom förpacknings återvinningsreglerna runt om i världen inte är enhetliga och avgifterna, trösklarna och de lagliga skyldigheterna varierar beroende på plats, måste du se till att du har rätt licens för alla dina målländer.
Om du behöver hjälp med att ta reda på vilka licenser du behöver, sök på nätet efter företag som är specialiserade på att erbjuda lösningar för att följa alla förpackningsregler som är relevanta för dig.
Efter att du har ordnat de lagliga kraven, glöm inte att lägga till en personlig touch till dina paket med en personligt klistermärke från Wunderlabel för att göra din produkt verkligen oförglömlig!

Kan jag göra försäljning på Etsy till ett heltidsföretag?

Många går helt enkelt med i Etsy för att kunna dela passionen och glädjen som de har för sin hobby, andra ser sin butik som ett sidojobb som kompletterar deras befintliga inkomst.
Men med tillräckligt med tid och engagemang är det möjligt att försörja sig på plattformen. Att starta ett företag kräver naturligtvis också ett betydande ekonomiskt engagemang, särskilt om det handlar om att investera i en verklig butiksyta eller starta en oberoende webbutik. Etsy är definitivt ett mycket billigare och mindre stressande alternativ för nystartade företag. Den har redan den grundläggande struktur som du behöver för att sälja dina produkter. Allt du behöver göra är att anpassa din butiksfront och sätta dina produkter online.
Som en etablerad och allmänt känd online -marknadsplats kan Etsy hjälpa dig att växa ditt företag genom att nå kunder över hela världen. Och det erbjuder många ytterligare alternativ för att marknadsföra dina varor och öka trafiken till din butik. Avgifterna och skatterna som du tar ut är minimala jämfört med ett hyreskontrakt eller kostnaderna för att driva din egen webbutik.
Du kan läsa mer om alla tjänster som de har att erbjuda i vårt blogginlägg "Vad är Etsy?" och vad är de främsta fördelarna med att gå med i denna mångsidiga e-handelsplattform i vår artikel "5 skäl att välja Etsy".

Tips för en lyckad lansering på Etsy

Innan du börjar sälja dina produkter och öppnar din Etsy -butik, tänk på hur du bäst marknadsför det för att uppmärksamma dina artiklar. Ditt mål bör alltid vara att sticka ut med unika idéer. Du kan visa upp dina Etsy -produkter perfekt med personliga Wunderlabel -produkter. Varför inte lägga till ett personligt presentband i dina presentförpackningar tryckta med kundens budskap?
Eller använd egendesignade hangtags med en logotyp eller till och med QR-kod för att ge dina produkter en speciell touch. Det finns många designalternativ att hitta i vår butik med en interaktiv förhandsvisning. Prova dem i vår online hang tag -konfigurator!
Om du säljer kläder kommer våra etiketter med din egen logga att få dina produkter att sticka ut och imponera på potentiella kunder.

Lägg till personliga finish till dina produkter för att öka försäljningen och öppna din Etsy -butik. Börja sälja nu!

<style type="text/css"><!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}--></style>Missa inte dessa blogginlägg från Wunderlabel:

Vad är Etsy?

5 skäl att välja Etsy

Vad är Etsy Plus?

Är det värt att sälja på Etsy?

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!