Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2022-06-13

Personliga etiketter

Personliga etiketter

Som privatpersoner tar vi etiketter på kläder för givet i vardagen. Men hur ser entreprenörer på det?

Personliga etiketter från Wunderlabel hjälper till att fånga kunders uppmärksamhet och ge dem en bättre känsla för varför din produkt är speciell. Märkesprodukter kan vanligtvis kännas igen på logotypen. De stora mode entreprenörerna skapar till och med igenkänning genom den speciella designen. Men även i det här fallet kan man inte klara sig utan de personliga etiketterna, vare sig det gäller logotyp etiketter, hangtags eller tvättrådsetiketter.

Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder den kvalitet deras skapelser förtjänar.

Typer av personliga etiketter

Personliga etiketter

Tack vare modern teknik kan etiketter anpassas på många olika sätt. Hos Wunderlabel hittar du etiketter gjorda av olika material:

- Tryckta polyester- eller bomullsetiketter
- "Handmade" färdig designade etiketter
- Vävda namnlappar
- Läderetiketter
- Hangtags - kartongetiketter

De vävda personliga etiketterna är särskilt populära bland gör-det-själv-aficionados och professionella textilföretag. De är tvättbara i alla temperaturer, flexibla och tåliga. Påsydda etiketter känns smidiga och mjuka, de släta kanterna är flexibla och tack vare den heta skärprocessen fransar de inte. Vi lägger stor vikt vid våra produkters hållbarhet, varför alla vävda etiketter är gjorda av 100 % återvunnet garn (förutom vävda med glittrig text) och är OEKO-TEX® Standard 100-certifierade.

Etiketter med din egen logotyp

En personlig etikett är ett utmärkt sätt att presentera din individualitet och varumärkesidentitet med en logotyp. Våra högkvalitativa vävda etiketter med logotyp kännetecknas av den exakta vävningen av små detaljer. Med logoetiketter hittar du många vikvarianter, vilket gör det mycket lättare att sy in etiketter.

Etiketter finns att sy eller stryka på, samt tryckta logoetiketter.

Ladda helt enkelt din logotyp i vår konfigurator och skapa en etikett som sticker ut från alla andra. Vår online konfigurator guidar dig genom designprocessen för din personliga etikett.

Personliga klistermärken

Klistermärken

Du kan göra ett stort intryck på en liten budget med personliga namnklistermärken. Självhäftande etiketter inkluderar klistermärken i olika storlekar och former.

Hos Wunderlabel kan du välja mellan personliga pappersklistermärken, vattentåliga klistermärken eller kraftpappers klistermärken. Vår online konfigurator hjälper dig att skapa unika klistermärken: lägg till din text, välj rätt färger och typsnitt och lägg till upp till 3 symboler i din design. Om du har en logotyp eller grafik kan du ladda upp den direkt till online konfiguratorn. Du kan också skapa en QR-kod och lägga till den på ditt klistermärke. De enskilda elementen kan redigeras i förhandsgransknings bilden tills du är nöjd med din design.

Tips: Du kan få de personliga vävda etiketterna med logotyp och storleksinformation billigare om du väljer alternativet "Delade etiketter".

Hur gör man personliga namnlappar själv?

Etiketter - Design

Med vårt designverktyg kan du designa personliga etiketter i bekvämligheten av ditt eget hem. Smart placerad på produkten gör din egen design dina individuella etiketter till ett riktigt blickfång.

Du kan experimentera med format och storlekar, olika ramtyper och färger. Vi förser dig med många bakgrundsfärger, typsnitt och motiv att välja mellan, och de många kombinationerna skapar din egen personliga etikett.

Korrekt användning av färg är avgörande för att fånga kundernas uppmärksamhet. Förutom standardfärger erbjuder Wunderlabel även ett melerat alternativ och 4 glittriga färger. De melerade garnerna består av två olika nyanser av en färg. Detta skapar ett mycket ett mjukt skimmer och en särskilt elegant look. Melerade personliga etiketter är mjuka och bekväma att bära på huden. En etikett med silver, guld, röd eller blå glittertext får din skapelse att sticka ut från mängden. Precis som standard garnet känns glittrande garn behagligt på huden.

Vilket material är etiketter gjorda av?

Hos Wunderlabel har du personliga etiketter gjorda av olika material: polyester, bomull, bomull imitation, läder, Tyvek och papper.

Vad är den minsta beställnings mängden för etiketter?

Wunderlabel erbjuder låg minimumbeställning för att göra personliga etiketter tillgängliga för alla. Våra standardetiketter kan köpas från bara 25 stycken medan de mer utarbetade vävda logotyperna börjar från 100 stycken. Och läder etiketterna är till och med tillgängliga från bara 5 delar! Men kom ihåg: ju mer du köper desto mindre betalar du per enhet, så ta en stund att fundera på om det är meningsfullt att lägga en större beställning för dig.

Välj Wunderlabel för dina personliga klädetiketter

Wunderlabel strävar efter att tillhandahålla mer än bara högkvalitativa personliga klädetiketter och andra varumärkes material. Hållbarhet, prisvärdhet och tillförlitlighet är kärnan i allt vi gör.

Vår resa började 2004 och vi har gått starkt sedan dess, investerat i professionella maskiner, effektiviserat våra produktionsprocesser, utökat vår engagerade personal och skaffat miljövänliga material.

Alla våra personliga vävda etiketter (förutom de glittriga och melerade trådarna) är gjorda av Newlife™-garn som tillverkas enbart med PET-flaskor efter konsument. Resten av vårt sortiment har återvunna alternativ där det är möjligt och vi fortsätter att leta efter bättre och mer hållbara alternativ.

Vi vill hjälpa dig att uppnå din vision, oavsett om du är en inbiten stickare eller en professionell designer. Välkommen att kontakta vårt vänliga kundtjänst-team för råd och mer information!

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!