Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2022-05-09

Sommarens trender

Sommarens sticktrender och sömnadsidéer

Sommar: En speciell årstid som vi alla ser fram emot och en tid för semester, resor och njuta av det varmare vädret. Hantverk är fortfarande vår favorithobby, även på sommaren, och det är ännu roligare utomhus! Det är den perfekta tiden för gör-det-själv-entusiaster att låta sin kreativitet flöda och sätta en somrig touch till sina projekt. Letar du efter några kreativa idéer för sommaren?

Sy och sticka dina egna gosedjur

Gosedjur är en häftklammer inom sömnad, från kattleksaker och nålkuddar till barnleksaker och kuddar. Mindre gosedjur kan till och med användas på barnvagnskedjor. Självgjorda sydda eller stickade djur är en av perennerna bland gör-det-själv-produkter, och älskad av både barn och vuxna.

2022 om trenddjur för sömnad och stickning

Klassiska designmotiv som ugglor och kaniner får sällskap av nya favoriter 2022. Elefanter, möss och uttrar är med! Din fantasi behöver inte ha några gränser när det kommer till att applicera dessa mönster: Använd vackra små figurer som dekoration för barnrummet, gör applikationer för kläder eller handdukar, eller helt enkelt sy ett stort gosedjur som en gosig sällskap.

Små gosedjur som present eller till din Etsy-butik

Handgjorda stickade eller sydda gosedjur är underbara presenter till dop, nyfödda och födelsedagar. Och de är en bra startprodukt för din Etsy-butik: Att göra mjuka leksaker kan anpassas till den tid och kompetensnivå du har. Och en vävd Wunderlabel-etikett kommer att sätta en personlig touch till ditt gör-det-själv-projekt!

Sy eller sticka sommardekorationer

Det är den perfekta tiden att sätta sommar prydnader i ditt hem och det är lätt att göra med dekorativa föremål gjorda av tyg. Att använda egentillverkad dekor gör att du kan byta den när du vill och använda olika tyger för att matcha varje säsong. Och naturligtvis är de riktiga blickfång som tillför en speciell charm till alla hem.

Kuddfodral med boho eller sommartryck

Vad sägs om några stickade kuddfodral för en somrig boho chic stil på din uteplats eller terrass? Dekorativa kuddar är ett prisvärt sätt att förändra hela utseendet på ett rum. Mönster och ljusa färger är idealiska för att få in lite solsken i ditt hem.

Handgjorda tygservetter och glasunderlägg för trädgårdsfester och grillar

Tygservetter, dukar och glasunderlägg är ett enkelt sätt att göra din dukning mer attraktiv. De är lätta att sy, kan designas i matchande tyger och färger, är lätta att anpassa efter din egen smak och är hållbara. Lätta tyger (som linne och bomull) ger ditt bord en omisskännlig sommarkänsla. Stickade glasunderlägg kan sätta en personlig touch till din inredning. Och dessa enkla gör-det-själv-projekt är också lämpliga för nybörjare!

Sommarbordsdekor i tyg för bröllop och födelsedagar

Självgjorda sydda eller stickade bordsdekorationer är särskilt charmiga för speciella tillfällen och kan matchas till evenemangets övergripande tema. De kan också göra omtänksamma presenter, till exempel till gäster på ett bröllop. Tryckta etiketter med din logga kan användas för att anpassa tygservetter och andra föremål. Vårt online designverktyg låter dig skapa personliga etiketter av hög kvalitet. Våra etiketter fransar inte och kan till och med tvättas vid höga temperaturer.

Sy och sticka sommarkläder och accessoarer

Att sy lätta sommarkläder är alltid ett populärt gör-det-själv-projekt: Från crop-tops till ponchos och blusar, du kan bestämma vad du ska göra baserat på din egen kompetens.

Sy kläder för spädbarn och småbarn

Handgjorda mössor och haklappar är en bra idé för spädbarn och småbarn året runt. Även babyskor och strumpor kan vara ett bra DIY-sommarprojekt, oavsett om det är till ditt eget barn, som present eller att sälja. Var bara kreativ!

Sommarens stick- och sömnadsprojekt för vuxna

Handgjorda accessoarer ger din outfit lite extra. Strandväskor, pannband och hårsnäckor är populära gör-det-själv-projekt. Du kan kombinera olika färger och mönster för att matcha dina kläder och ha snygga accessoarer till varje outfit. Det är också ett bra sätt att använda upp tygrester - till exempel genom att sy scrunchies, som är på modet just nu. En annan ovanlig sommartrend: stickade bikiniöverdelar för festivaler eller konserter.

Unika personliga etiketter från Wunderlabel

För att ge ditt gör-det-själv-projekt ett professionellt utseende, pryd det med en personlig etikett. Du kan skapa din helt egen etikett genom att använda vårt online designverktyg. Lek med olika format och storlekar, ramar och färger. Vi förser dig med en mängd olika bakgrundsfärger, typsnitt och symboler att välja mellan som kan kombineras för att skapa din egen anpassade etikett. Wunderlabels är alltid trendiga!

Varför välja Wunderlabel?

- Konkurrenskraftiga priser 
- Flerårig erfarenhet av varumärkesbranschen 
- Högsta kvalitetsstandarder 
- Snabb och pålitlig frakt
 

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!