Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2022-07-25

Sommarmodet 2022

Sommartrender 2022

Vad har sommarmodet att erbjuda 2022?
Vi har sammanställt trenderna för sommaren 2022 för att inspirera dig.

Vad har vi på oss sommaren 2022?
Att arbeta hemifrån har skämt bort oss med oändliga pyjamasdagar och vi kommer inte att ge upp den nivån av komfort 2022: XXL-kavajer och tröjor, skjortor med casual fit, vida kjolar och byxor, överdimensionerade mysiga stickade tröjor är alla måsten under året 2022. Minimalistiskt skrädderi kompletteras med moderna detaljer, färger och accessoarer som ger en avslappnad men ändå elegant stil.

För dem som letar efter mer kul inom mode den här säsongen, erbjuder designers intressanta utskärningar, klänningar, carwash-fransar och ljusa färger. Färgstark, flashig, extravagant: En stark påminnelse om det sena 90-talet och tidiga noughties-looken. Trenden har mycket passande fått namnet Y2K: Year 2 Kilo (År 2000).

Glamour gör också comeback. Skimmer och glitter, volanger och spets är trendiga för våren/sommaren 2022!

Vilka är de trendiga färgerna för 2022?
Det finns två tydliga trender när det kommer till färger 2022. Färger inspirerade av naturen, som sand, kamel, alla sorters gröna, svart och vitt, nyanser av grått och brunt, samt brons, kan vackert kombineras för en smakfull och elegant outfit. Men färgglada iögonfallande utseenden är lika relevanta. Lysande gult, magenta (ljusrosa), lila, turkos, bensin och alla nyanser av blått är absoluta trendfärger. Färgpaletten för sommaren 2022 är exceptionellt bred! Och du kan redan nu hitta några vackra outfits i Digital Lavender som är tänkt att vara trendfärgen 2023.

Vilka är de hetaste trycken för sommaren 2022?
Rutor och ränder av alla slag har varit mycket populära i åratal. År 2022 är dessa mönster återigen bland de största modetrenderna. Men det finns också många andra: rutmönster, prickar, abstrakta motiv, etniska tryck och till och med runor - tecken med symboliskt värde, som fredstecken. Det går inte att komma runt djurtryck den här säsongen heller. Zebra, orm och leoparddesign är en integrerad del av många kollektioner för våren/sommaren 2022.

Vilka tyger är mest populära?
Naturliga tyger som bomull, lin och hampa förblir klara favoriter, oavsett om det är som sy tyger eller stickgarn. Blandningar av återvunna syntetiska fibrer blir mer och mer attraktiva tack vare nya tekniker som kan skapa specialeffekter som förtrollande glitter, våt utseende, färggradienter och mycket mer. Hållbarhet är naturligtvis alltid på trend.

Som du kan se råder mångfald inom mode 2022 och det finns något för alla smaker. I år är den perfekta tiden att prova något nytt. Nyckelorden är livsglädje och optimism!

För att du inte ska missa några trender och för att hjälpa dig hitta din individuella stil, lägg helt enkelt till länken till detta blogginlägg som ett "bokmärke" eller till dina "favoriter".

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!