Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2020-04-28

Sy en lätt och luftig vårig Infinity-scarf

Sy en lätt och luftig vårig Infinity-scarf

Våren är här och dagarna blir längre. Detta innebär att spendera mer tid utomhus i friska luften och mer tid på att njuta av solnedgångar och milda kvällar. När solen börjar gå ner, vet vi alla hur kyligt det kan bli.

Denna lätta våriga infinity scarf håller dig lite varmare för de kyliga kvällarna som våren och sommaren kan ha. Att göra en scarf själv är ganska enkelt och vi visar dig hur du gör det i den här videon.

Det här lätta tyget i håller dig tillräckligt varm när vinden blir lite svalare utan att vara för varm. Om du skall använda scarfen för när du är ute och springer så glöm inte att använda ett material som andas. Detta gör det också lätt att packa upp i en handväska eller ryggsäck när du är på språng.

Allt du behöver är rätt tyg i sommarliga färger med ett roligt mönster, en nål och tråd och din symaskin. Lägg till en läderetikett för att ge den en unik touch och för att visa att du har gjort den själv.

Kolla in hur lätt det är att göra en infinity scarf!

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/pShU19YnzqE" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Vill du spara en idé för senare användning?

Sätt ett bokmärke för detta blogginlägg eller lägg till det i dina "Favoriter" så att du snabbt kan hitta den i din webbläsare senare.

Så här sparar du handledningen:

  • På din dator: Klicka på asterisken eller de tre prickarna i det övre högra hörnet eller på bok ikonen i det övre vänstra hörnet (beroende på webbläsaren du använder).
  • På din Android-smartphone: Klicka på de tre punkterna i det övre högra hörnet och sedan på asterisken.
  • På din iPhone: Klicka på ikonen längst ner och lägg till länken till dina bokmärken eller boklista.

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!