Vi på Wunderlabel.se är öppna för köp & handel och vår kundtjänst är här för att hjälpa dig ifall du har några frågor. Besök vår Covid-19 informationssida för uppdateringar.

Close ×

CHOOSE YOUR PREFERENCES

Which country do we ship for?

By Wunderlabel on 2020-04-28

Sy en lätt och luftig vårig Infinity-scarf | Image

Sy en lätt och luftig vårig Infinity-scarf

Våren är här och dagarna blir längre. Detta innebär att spendera mer tid utomhus i friska luften och mer tid på att njuta av solnedgångar och milda kvällar. När solen börjar gå ner, vet vi alla hur kyligt det kan bli.

Denna lätta våriga infinity scarf håller dig lite varmare för de kyliga kvällarna som våren och sommaren kan ha. Att göra en scarf själv är ganska enkelt och vi visar dig hur du gör det i den här videon.

Det här lätta tyget i håller dig tillräckligt varm när vinden blir lite svalare utan att vara för varm. Om du skall använda scarfen för när du är ute och springer så glöm inte att använda ett material som andas. Detta gör det också lätt att packa upp i en handväska eller ryggsäck när du är på språng.

Allt du behöver är rätt tyg i sommarliga färger med ett roligt mönster, en nål och tråd och din symaskin. Lägg till en läderetikett för att ge den en unik touch och för att visa att du har gjort den själv.

Kolla in hur lätt det är att göra en infinity scarf!