Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Terra kvar 2016-10-21

Tips för att framgångsrikt sälja på Etsy

Tips för att framgångsrikt sälja på Etsy

Kolla in dessa tips för att hjälpa till att få din Etsy butik att sälja framgångsrikt.

Varumärke

Ta dig tid och profilera din butik. Välj ett butiks namn och logotyp som är smart och minnesvärd. På Etsy, innebär detta att skapa en unik och iögonfallande banner och avatar. Skapa ett tema som är relevant för en känsla som du vill skildra med din butik. Etsy är fylld med designers som erbjuder anpassade eller delvis anpassade grafiska kit om det inte är något du behöver hjälp med. Det skulle vara en bra idé att bära dessa mönster över på ditt visitkort och kanske till och med din försändelse förpackningar.

Tips för att framgångsrikt sälja på Etsy

Fotografier

Stora fotografier är ett måste, så lägg upp bästa bilderna som du kan. Ditt mål bör vara att skapa tydliga produktbilder. Eftersom dina potentiella kunder inte kan se varan fysiskt, så måste dina bilder sköta snacket. Gör detta genom att starta med en neutral bakgrund och möjligt, naturligt diffust ljus. Du behöver inte vara en professionell fotograf eller har professionell utrustning för att ta bra bilder. Det finns massor av övningar och tips på nätet om du behöver hjälp att komma igång.

Tips för att framgångsrikt sälja på Etsy

Konsekvens är nyckeln

Långsam och stadig vinner loppet. Det är bättre att konsekvent listobjekt i din butik oavsett om det är en dag eller varje vecka. Genom att använda denna strategi, så kommer noteringen högre upp i Etsy sökningar som är ett sätt att bygga din butiks närvaro. Med denna metod kommer du att hålla din butik synlig för potentiella kunder.

Prissättning

Rättvis och en konkurrenskraftig prissättning är viktigt när man säljer handgjorda varor på nätet. Att komma upp med det rätta priset kan vara svårt att göra. Tack och lov så har Etsy Blog en enkel formel för att sätta ditt pris på din produk

Tips för att framgångsrikt sälja på Etsy

Titlar, Beskrivningar och etiketter

Börja med att ge ditt objekt exakt och beskrivande titel. Tänk på vilka ord du använder för att söka efter denna produkt och sätta dessa ord i titeln. En bra tumregel för att skapa produktbeskrivningar är att beskriva objektet till en person som inte kan se själva objektet. Använd en del av de beskrivande ord från din titel. Hur känns det? Har den en struktur? Vilken färg, stil, material, motiv? För mycket information är definitivt bättre än inte tillräckligt med information!

Beställa etiketter

Ämnet för märkning kan vara skrämmande, men det behöver inte vara. Skapa en lista för att enkla och relevanta sökord. Fyll i alla de 13 tillgängliga taggarna på Etsy kan vara en enkel match genom att dra nyckelorden från din titel och beskrivning.

Tips för att framgångsrikt sälja på Etsy

Gå med Etsy gemenskapen

Att gå med i Etsy samfundet är bra. Delta i forum genom att bevisa ärlig feedback och nå ut till dina favorit säljare om råd eller hjälp. Utnyttja möjligheten att ansluta sig till några Etsy lag. Dessa grupper av annonsmaterial kan erbjuda en oändlig ström av inspiration och stöd.

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!