Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2021-10-11

Tryckta etiketter med färg vs klassiska tryckta etiketter

Tryckta etiketter med färg vs klassiska tryckta etiketter

Du kanske har märkt när du surfar i vår webbshop att vi erbjuder många olika produkter. I det här blogginlägget vill vi förklara skillnaden mellan våra tryckta satin etiketter med färg och de klassiska tryckta etiketterna med text och symbol. Vi hoppas att listan av skillnader kommer att göra det lättare för dig att välja rätt produkt för dina behov.

Satin etiketter enfärgade med text och symbol

Om du behöver en etikett som är lätt att designa är våra klassiska tryckta etiketter precis något för dig. Många kunder som vill ha namnetiketter väljer denna produkt.

Wunderlabel erbjuder dessa tryckta etiketter i olika material:
 
-Satin polyester
-100% återvunnet satin polyester 
-100% återvunnet Tyvek

Tryckta etiketter - satin

De klassiska tryckta satinetiketterna med text och symbol är lite tunnare än de tryckta med färg och har en blankare yta. Folietryck säkerställer ett skarpt resultat.

För att anpassa dina satinetiketter kan du lägga till upp till tre rader text i en färg och typsnitt efter eget val. En annan fördel med denna produkt är att designen också kan tryckas i silver eller guld.

Som namnet antyder kan du också lägga till en symbol på den här etiketten. Välj bara en från vårt omfattande urval för att matcha din varumärkesimage och hjälpa till att locka kunder till ditt företag. Symbolen kan placeras till höger eller vänster om din text.
Och för sista handen erbjuder vi ett antal ramar. Det här steget är valfritt men en ram kan verkligen förändra hela etikettens utseende.
Det finns också flera etikettstorlekar att välja mellan men inte så många som vi erbjuder för de tryckta etiketterna med färg.
Ta en titt på alla alternativ genom att gå till online -designverktyget och skapa din personliga Wunderlabel -satinetikett.

TIPS: Om du behöver denna typ av etikett men med din egen logotyp går du helt enkelt till våra tryckta etiketter. Du hittar dessa online i kategorin ”Trycka etiketter” under rubriken ”Satinetiketterna med din logga/layout”.
De är gjorda av exakt samma material (satinpolyester) som de klassiska tryckta etiketterna. Det skarpa trycket är mycket lämpligt för mycket invecklade och detaljerade mönster.

Tryckta etiketter med din egen logga

Tryckta etiketter med färgtryck

Låt oss nu prata om de tryckta etiketter - med färg. Dessa etiketter finns i en kraftig satin- eller konstgjord bomull. Den digitala utskrifts metoden med sublimeringsfärg gör detta till den perfekta produkten för dig om du behöver välja mellan färger och fotografisk bildkvalitet.

Tryckta satin etiketter - färg

Wunderlabel online -konfiguratorn låter dig designa dina helt egna etiketter och du kan använda den interaktiva förhandsvisningen för att göra din design perfekt tills du är nöjd med resultatet.
Det finns definitivt fler designalternativ att välja mellan för dessa etiketter än de vanliga tryckta med text och symbol. Att ha så många färgkombinationer till ditt förfogande innebär att din etikett kommer att vara unik. Inte bara kan du välja mellan en rad bakgrundsfärger, du kan till och med välja mellan flera olika bakgrundsmönster som vi erbjuder.
En stor fördel med denna produkt är att de finns i många storlekar.

Du hittar alternativen "QR -kod" och "Ladda upp" i vår online -konfigurator. Använd den integrerade QR -generatorn för att lägga till en kort text, en länk eller en logotyp som en QR -kod. Eller välj att ladda upp din logotyp i valfri färg.

För att sammanfatta kan de klassiska satinetiketterna med text och symbol kanbara skrivas ut med en färg medan Satin Etiketter med färg gör att du kan använda en mängd olika färger.

TIPS: Om du letar efter bomullsetiketter kan vårt blogginlägg “Bomullsetiketter eller konstgjord bomull” hjälpa dig att hitta rätt produkt för dig. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Vi hjälper dig gärna!

Missa inte dessa blogginlägg från Wunderlabel:

Bomullsetiketter vs Polyesteretiketter?

Alternativet "Ren färg" för dina vävda namnlappar

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!