Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2021-09-13

Vad är Etsy Plus?

Vad är Etsy Plus?

Om du har tittat på Etsys webbplats tidigare har du säkert stött på termen "Etsy Plus". Etsy Plus är ett prenumerationspaket för Etsy -medlemmar som skiljer sig från Etsy Shop och erbjuder ett bredare utbud av verktyg, alternativ och andra fördelar. Prenumerationen kostar 10 USD per månad. Tänk på att du inte behöver ett Etsy Plus -konto för att sälja på Etsy.

Fördelar med Etsy Plus

-Välj designen på din butik
Designa din egen butik symbol, skapa dina egna banners och låt din kreativitet gå fri. Det finns många designalternativ för att göra din butik unik.
-Markera specifika produkter
Hur du presenterar dina saker är helt upp till dig! Visa upp dina produkter genom att välja layout och storlek och lägga till animationer för att sälja dina varor snabbare!
-Gratis butik URL för det första året
Webbadressen ingår i prenumerationen för det första året.
-Etsy Plus -kredit
Under din Etsy Plus -prenumeration får du två krediter per månad, som kan användas för att betala för eventuella noterings avgifter eller EtsyAds: en kredit för noterings avgifter för 15 objekt, en kredit på 5 USD för Etsy Ads.
Obs! Oanvända krediter kommer inte att överföras till nästa månad och kommer att upphöra om de inte används.
-Notifieringar för dina kunder
Med Etsy Plus kommer dina kunder att meddelas så snart du laddar upp nya varor eller när produkter blir tillgängliga igen för att se till att de aldrig går miste om det!

Etsy Plus erbjuder många fördelar och är en bra sak att ha. Men när du börjar är den normala versionen allt du behöver. Om du blir mer säker med Etsy med tiden är det vettigt att byta till Etsy Plus och ge marknadsföringen av dina handgjorda produkter ett uppsving.

Mer om Etsy

För att hjälpa dig att förstå skillnaden mellan Etsy och Etsy Plus har vi utarbetat en kort sammanfattning om Etsy nedan. Vi hoppas att du tycker att informationen är till hjälp!

Wunderlabel på Etsy

Du kan hitta vårt djupgående "Vad är Etsy" -inlägg på Wunderlabel-bloggen.
Etsy är den perfekta plattformen inte bara för hemmagjorda kläder och andra enskilda produkter, utan också för de små detaljerna, till exempel etiketter som kan utformas enligt dina exakta specifikationer. Våra skräddarsydda vävda etiketter ger dina handgjorda produkter en professionell touch och får dem att sticka ut från mängden. Wunderlabels vävda etiketter är 100% återvunna och Oeko-Tex Standard 100 certifierade.
Varför skulle du inte vilja lägga till en personlig touch till dina självgjorda bitar? Det är inte bara textiletiketter som kan anpassas på Wunderlabel: Alla klistermärken och hangtags kan anpassas för att lyfta ditt varumärke och glädja dina kunder.


 
Vilka avgifter tar Etsy ut?

Du kommer att debiteras följande avgifter för att använda Etsys tjänster: Noterings avgifter, transaktionsavgifter och avgifter för användning av Etsy Payments.
Noterings avgiften är 0,20 USD per artikel. Transaktionsavgifter är alltid 5% av den totala varukostnaden. Om du väljer att använda Etsy Payments debiteras du en fast avgift och en procentandel av det totala priset för försäljningen.

Hur kan du sälja dina produkter på Etsy?

För att sälja på Etsy måste du ha en egen Etsy -butik, som du enkelt kan skapa på plattformen. Efter registrering på Etsy kan du skapa en Etsy -butik och visa upp dina produkter. Klicka på "Skapa Etsy Shop" så visas steg för steg vad du ska göra.

Vilka betalningsmetoder accepteras på Etsy?

Betalningsprocessen via Etsy Payments är mycket enkel. Alla vanliga betalningsalternativ är tillgängliga från olika kreditkort, PayPal, Google Pay, Apple Pay, banköverföringar och mer. Dina kunder kommer att kunna betala i sin lokala valuta. Allt du behöver göra är att skapa en betalningsplan så att betalningar överförs till dig med jämna mellanrum.

Ta reda på de fem bästa anledningarna till att du ska välja Etsy.

<style type="text/css"><!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}--></style>Missa inte dessa blogginlägg från Wunderlabel:

Vad är Etsy?

Öppna en Etsy -butik: Vad du behöver veta

Är det värt att sälja på Etsy?

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!