Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2021-08-16

Vad är Etsy?

Vad är Etsy?

Först och främst, låt oss klargöra frågan "Vad är Etsy?", Vilken typ av online sajt det är och vad det har att erbjuda. Etsy är världens största plattform för försäljning och köp av vintage artiklar och handgjorda produkter. Antalet aktiva säljare på Etsy ligger på cirka 2,7 miljoner.


Vad kan du sälja på Etsy?

Du kan sälja allt på Etsy som är handgjort och inte massproducerat.
Det finns något för alla på Etsy och det är den perfekta plattformen för kreativa sinnen som älskar hemlagade och vintage artiklar. Varje objekt sticker ut med sin uppmärksamhet på detaljer. Säljare har möjlighet att lägga till sin egen personliga touch till sina produkter, från hemlagade föremål som kort till smycken. Du kan också hitta kreativa instruktioner i Etsy-butiken som låter dig bli kreativ själv.

Personliga produkter används ofta för speciella tillfällen. Du kan till exempel ha ett presentband som kärleksfullt designats och skrivs ut med ditt eget konstverk och text för en födelsedag eller bröllop. Självgjorda föremål kan också anpassas med dina egna logotiketter. Designa anpassade etiketter för att förbättra dina produkter ytterligare. Du kan sälja dina personliga namnlappar, hangtags och klistermärken på Etsy eller köpa dem på Wunderlabel.


Hur kan Wunderlabel stödja försäljning på Etsy?

Wunderlabel är känt för sina skräddarsydda och själv designade produkter. Våra produkter sträcker sig från etiketter till hängande taggar, klistermärken och mycket mer. Om du funderar på att sälja dina handgjorda föremål på Etsy kan anpassade textiletiketter, hangtags och klistermärken hjälpa till att öka försäljningen av dina produkter. Med vår online konfigurator kan du enkelt designa anpassade produkter för att passa dina behov och preferenser. Du kan till och med lägga till din egen logotyp! Prova det nu!


Succen för Etsy

Grundidén var ursprungligen ganska enkel och har stått sig genom tiderna: att erbjuda alla möjligheten att förvandla sina kreativa idéer till ett företag. Etsy växte enormt tack vare denna unika idé och nådde miljontals användare inom en kort tidsperiod. Särskilt i USA växte Etsy stadigt i popularitet. Etsy etablerade också en bas i Berlin 2011. Företaget fortsätter att växa och fler och fler människor inspireras att gå med. Etsy är en speciell marknadsplats för annonsmaterial. Ta reda på varför i nästa blogginlägg "5 skäl att välja Etsy". 

Etsy: Marknadsplats online

Om du har besökt Etsys webbplats vet du att det finns otaliga artiklar som erbjuds i flera kategorier och ett brett utbud av produkter. Etsy är bara platsen för alla som älskar hemlagade och personliga saker. Det är en marknadsplats för både köpare och säljare: Antingen erbjuder du dina egna produkter till försäljning som säljare eller så är du intresserad av självgjorda, kärleksfullt designade föremål som köpare. Ge dina saker en personlig touch genom att bifoga en egendesignad hangtag och göra ett bestående intryck på dina kunder som kommer att uppmuntra dem att beställa från dig om och om igen.


Hur mycket kostar en Etsy -butik?

Nu vet du att du kan köpa eller sälja handgjorda och unika produkter eller presenter på Etsy. Men du vill säkert veta hur mycket Etsy-butiken du skapar kommer att kosta. Det finns avgifter, installationskostnader och skatt för försäljningstjänster. Om du vill placera annonser för att visa dina produkter i en framträdande position måste du också betala för dem. Nedan hittar du en sammanfattning av kostnaderna.

Vad innebär det att vara en Etsy-säljare?

Funktionsprincipen bakom Etsy är mycket enkel, varför skapandet av en Etsy-butik också är väl lämpad för förstagångsanvändare. För att sälja på Etsy måste du skapa din egen gratis online butik. Se till att lära dig mer om hur du registrerar ett litet företag i förväg. Så snart din Etsy -butik är online kommer dina produkter att visas på plattformen och potentiella köpare får chansen att titta närmare på produkterna i din butik.

Du kan visa dina verk i fyra månader för en liten noterings avgift på 0,20 USD per objekt. Ytterligare en transaktionsavgift på 5% debiteras endast om varan faktiskt säljs. Om du väljer att använda Etsy Payments dras ytterligare 4% av försäljningspriset. Om du inte har registrerat ett momsregister beräknar Etsy automatiskt och lägger till den skatt som ska betalas.

Hur fungerar jag som en Etsy-säljare?

Små onlinebutiker brukar inte få den uppmärksamhet de förtjänar. Etsy erbjuder en marknadsplats där köpare kan bläddra bland dessa små onlinebutiker och hitta vad de letar efter. Plattformen erbjuder passande produkter för nästan alla sökfrågor. Vintage Artiklar, enskilda smycken och handgjorda konstverk: Allt finns där! Om du slutar köpa en artikel är betalningsprocessen enkel och säker. Det finns inga extra kostnader för köpare än köpeskillingen och alla vanliga betalningsmetoder erbjuds.


Slutsats

Etsy är en av de största och mest användbara plattformarna för att köpa och sälja hemlagade produkter.
Att skapa en Etsy -butik är enkelt och det finns många användbara alternativ för att visa dina produkter på bästa sätt. Du bör dock ha en klar uppfattning om de kommande kostnaderna / avgifterna.
Du kan beställa personliga etiketter på Etsy eller direkt från Wunderlabel onlinebutik.

<style type="text/css"><!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}--></style>Missa inte dessa blogginlägg från Wunderlabel:

5 skäl att välja Etsy

Vad är Etsy Plus?

Öppna en Etsy -butik: Vad du behöver veta

Är det värt att sälja på Etsy?

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!