Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2023-01-09

WunderPap

Vad är WunderPap?

Har du redan upptäckt WunderPap-etiketterna i vår butik? Om inte, bör du definitivt kolla in dem. De ser inte bara vackra ut, de är också hållbara och mångsidiga. Våra WunderPap-läderetiketter kan se anspråkslösa ut, men de har mycket att erbjuda. Deras pappersliknande material sammansättning gör dem mycket populära. De känns tunna och smidiga, men har ändå en läderlook, är tvättbara och av hög kvalitet.

Vad är WunderPap egentligen?

WunderPap är gjord av en cellulosa- och latexblandning.
Enkelt uttryckt är det ett pappersliknande material som ser otroligt likt ut läder, särskilt efter några tvättar. Visuellt kommer du knappast att märka någon skillnad.
Du kommer bara att känna skillnaden mot äkta läder när du tar en WunderPap-etikett i handen. Det bästa sättet att beskriva dem är mjukt, flexibelt, följsamt och smidigt. På grund av flexibiliteten och den mjuka ytan är dessa etiketter mycket populära för byxor, speciellt för jeans.

Vad kan du använda WunderPap till?

WunderPap för jeans

WunderPap är ett mycket vanligt material inom sömnad. Den kan användas för att göra vackra tillbehör som sminkväskor, väskor och applikationer. Det är också populärt för att göra etiketter i läderlook.
Har du sett pappersetiketten på linningen på jeans? Det är så en WunderPap-etikett ser ut.
Jeans är förstås bara ett exempel för att visa hur smidigt men ändå hållbart WunderPap-materialet är. Du kan applicera WunderPap-etiketter på väskor, kläder eller andra gör-det-själv-projekt. Dessa underbara läderetiketter passar alla slags produkter och kommer garanterat att se bra ut. De är riktiga blickfång och kommer att sätta en speciell touch till din produkt.

Vilka egenskaper har WunderPap?

WunderPap - egenskaper

En mycket stor fördel är att WunderPap-etiketterna är rivtåliga vilket gör denna typ av etikett så populär bland Wunderlabels kunder. Etiketterna kan utsättas för slitage utan att nötas eller förlora sin form.

Kort översikt - av vilka fördelar en WunderPap har:
- tvättbar
- slitstark
- vattentät
- hållbar
- lämplig för sömnad
- finns i olika färger och storlekar

Vilka är tvättrådsinstruktionerna för WunderPap-etiketter?

Till skillnad från etiketter i äkta läder är WunderPap läderetiketter tvättbara. WunderPap läderetiketter kan tvättas i upp till 60°C. Så tveka inte att lägga dem i tvättmaskinen! De kommer inte att skadas och kommer att hålla länge.

För att designa dina etiketter, välj först storleken på din etikett. Liten eller stor, rektangulär eller kvadratisk – det finns många olika storlekar och former att välja mellan. Det finns ett urval av färger i vår konfigurator: Karamell, Brun, Ljusbrun, Grön, Ljusgrå, Svart, Korallrosa. Välj det som matchar din vision och ser bäst ut. Lägg till din text och en matchande symbol och du har skapat din individuella WunderPap-etikett. Sist men inte minst kan du bestämma om du vill att din etikett ska ha monteringshål eller inte. Det finns olika varianter och perforeringen gör det lättare att sy i etiketterna.

>> Designa din WunderPap-etikett nu!

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!