Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2017-08-02

Vad är Shibori?

Vad är Shibori?

Chansen att du har hört termen shibori är ganska stor. Det är med god anledning eftersom shibori tyger är underbara och helt unika. Vem skulle inte vilja göra en vacker sommar klänning eller fin sommarduk ur detta trendiga tyg?

Shibori är faktiskt den metod i vilken tyget är färgat. Den här japanska döende tekniken börjar genom att vika, vrida eller bunta vit tyg, binda det och sedan färga det i indigo. Indigo är ett mörkblått färgämne. Resultatet är ett vackert djupblått och vitt tyg med en skön vattenfärgseffekt.

Vad är Shibori?

De tygstycken som är bundna motstår indigo färgen vilket resulterar i det vita och blå mönstret. Shibori-kit kan hittas enkelt online och bindnings metoden kan ofta innehålla träblock, garn eller gummiband. Tänk på att endast naturliga fibrer kommer att acceptera färgämne. 100% bomullstyg är ett utmärkt val. När tyget avlägsnas från indigo färgen blir det en grön gul färg. Få inte panik! Färgen börjar oxidera när den torkar i luften och blir långsamt mörkblå.

Vad är Shibori?

Tekniken och hur tyget är bundet gör att det blir oändliga sorters mönster, så det är verkligen svårt att misslyckas med den här typen av projekt. Ha det nu så roligt och skapa ett mästerverk som är lika unikt som du!

Gå till vår hemsida och beställ

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!