Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2017-04-24

Vad skall man välja, vävda eller tryckta etiketter?

Vad skall man välja, vävda eller tryckta etiketter?

Chansen finns, om du har letat efter dina egna etiketter, har ställt frågan: vävda eller tryckta etiketter? En mycket viktig del att utforma den perfekta etiketten för ditt varumärke är att välja rätt typ av etikett. Några faktorer bör beaktas när du gör det valet och vi är här för att hjälpa till med denna jämförelse mellan vävda och tryckta etiketter.

Vävda etiketter

Vävda etiketter anses vara en branschstandard för kvalitets plagg och används för en mängd olika tillämpningar. Eftersom hela utformningen av etiketten, inklusive bakgrunden vävs in i ett tygstycke är de tåliga och mjuka. Våra vävda etiketter är hållbara men mjuka mot huden och behåller sin form även efter otaliga tvättar i alla temperaturer. Du behöver inte oroa dig för etiketterna bleker sig heller!

Vad skall man välja, vävda eller tryckta etiketter?

Labelsandribbons vävda etiketter vävs med 100% damask polyester trådar på professionella Jacquard vävstolar. Varje etikett görs från grunden och varje etikettdesign är inställd och mappas separat på våra vävmaskiner. Etikett kanterna fransas inte på grund av vår skärmetod med hjälp av värme, vilket gör att man applicera etiketterna på plagget direkt.

Vad skall man välja, vävda eller tryckta etiketter?

Tryckta etiketter

Tryckta etiketter är ett ekonomiskt alternativ som kan användas för en mängd olika tillämpningar. Vår trycknings metod består av en färgfolie som upphettas av skrivaren och överförs direkt på etikett materialet. Denna metod resulterar i skarpa bilder, vilket innebär att mönster med små detaljer syns väldigt bra ! Finishen är smidig och tålig och färgerna kan köras i tvätten.

Vad skall man välja, vävda eller tryckta etiketter?

Labelsandribbons tryckta etiketter är tillverkade av 100% vitt satin polyester vilket innebär att de är silkeslena och mjuka och ger en lyxig känsla. Etikett kanterna är släta mot huden och kommer inte att fransas upp på grund av vår skär metod med värme.

Oavsett ditt varumärkes behov känner vi övertygade om att Labelsandribbon har märknings lösningen för dig. Om du fortfarande är osäker eller har några frågor är du välkommen att kontakta oss för vägledning på info@labelsandribbon.se.

Till hemsida

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!