Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2018-08-21

Vi är OEKO-TEX® Standard 100 certifierade!

Vi är OEKO-TEX® Standard 100 certifierade!

Vi är stolta över att vara OEKO-TEX® Standard 100 certifierade!

På Wunderlabel är vårt mål att erbjuda dig de högsta kvalitet produkterna på marknaden. Att se till att dessa produkter är säkra för din hälsa och miljö är något vi tar väldigt allvarligt, det är därför vi är stolta över att vara OEKO-TEX® Standard 100 certifierade.

OEKO-TEX® är ett världsomspännande och oberoende test- och certifieringssystem för rå, halvfabrikat och färdiga textilprodukter inom alla behandlingsnivåer.

Certifieringsprocessen inleddes 1992 och varje sökande måste klara strikta riktlinjer för att få vissa certifieringsnivåer. Dessa riktlinjer omfattar:

  • Följa riktlinjer och lagar, såsom förbjudna ämnen som te.x azo farvestoffer, formaldehyd, pentaklorfenol, kadmium, nickel etc.
  • Många skadliga kemikalier, även om de ännu inte är lagligt reglerade.
  • Krav i bilagorna XVII och XIV i EU: s kemikalieförordning REACh samt ECHA SVHC: s kandidatlista, i den utsträckning de utvärderas av expertgrupper i OEKO-TEX® Association för att vara relevant för tyger, textilier, kläder eller tillbehör. Diskussioner och utvecklingar som anses vara relevanta beaktas så snabbt och effektivt som möjligt genom uppdateringar av STANDARD 100 med OEKO-TEX® krav.
  • Krav från den amerikanska Consumer Product Safety Improvement Act (CPSIA) om bly.
  • Många även miljömässigt relevanta ämnesgrupper

Vi är OEKO-TEX® Standard 100 certifierade!

OEKO-TEX® Standard 100-certifieringen har 4 produktklasser, den högsta klassen är Produktklass 1. Wunderlabel har erhållit certifiering av produktklass 1 vilket innebär att våra produkter kan användas på artiklar för spädbarn och småbarn upp till 3 år. Detta inkluderar saker som underkläder, kläder, sängkläder och gossedjur.

Alla våra vävda produkter, etiketter och armband, förutom produkter som beställs med mousserande text, är OEKO-TEX® Standard 100 certifierade. Vi älskar vad vi gör och att hålla våra kunder glada är alltid vårt mission. Beställ från oss med gott samvete!

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!