Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2018-02-19

Vi tänker hållbart!

Vi tänker hållbart!

Vi lanserade många roliga nya produkter och alternativ 2017 och vi stannade inte där. Vi började också erbjuda återvunna etiketter. Det här är något vi är mycket glada att kunna erbjuda, för vi älskar vår planet och människorna på det och det här är ett sätt att göra vår del.

Alla våra vävda etiketter, inklusive våra armband är nu gjorda med minst 50% återvunnet garn. Dessutom erbjuder vi nu ett 100% återvunnet alternativ för logotyper i svart eller vitt.

Utöver det är alla våra vävda etiketter OEKO-TEX® Standard 100 certifierade. OEKO-TEX® Standard 100 är ett oberoende test- och certifieringssystem för textila råvaror. Denna certifiering innebär att materialen som används av Wunderlabel för att göra våra vävda etiketter har visat sig vara fria från ämnen som kan vara skadliga för människors hälsa.

Vi tänker hållbart!

Vi har inte struntat i de tryckta etiketter! Våra standard tryckta etiketter, tryckta tvättrådsetiketter och standard tvättrådsetiketter har alla ett 100% återvunnet alternativ i både satin och Tyvek.

Vi hoppas att dessa nya återvunna alternativ ger dig en trygghet när du beställer hos oss. Vi lovar att fortsätta att göra vad som är bäst för vår planet och våra kunder 2018.

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!