Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2017-08-29

Kundintervju med Adams & Canyon

Kundintervju med Adams & Canyon

Att titta på någon som gör vad de älskar är en inspiration! Så känner vi oss om Katie, den kreativa kraften bakom Adams & Canyon. När man matchar olika material, utdöende tekniker, texturer och känsla är de viktigaste detaljerna och gör hennes handgjorda föremål enskilda konstverk. Vi är hedrade att Katie valde oss att vara hennes etikettleverantör.

Adams & Canyon!

Adams & Canyon är mitt lilla företag, som jag älskar. Under mitt lilla paraply är jag fri att skapa och experimentera och fylla mitt hem med mängder av linne, bomull, faux-fur och annat material som fångar mitt öga. Det är så roligt! Mina senaste kreationer inkluderar djup indigo linne shibori och handfärgade tygdesigner sys in i heminredning.

Kundintervju med Adams & Canyon

Jag är fascinerad av hur olika tyger svarar på olika behandlingar. Oavsett om jag använder ett naturligt indigo färgämne för att skapa en shibori linne kasta filt eller ta bort färg med en pensel för att göra ett ljust tryck på en mörk kudde, jag älskar det. Jag älskar att lära mig nya saker. Eftersom jag alltid får nya tyger och tänker på en miljon saker att göra med det får jag lära mig mycket! Det är underbart att prova något annat, en gammal teknik, eller skapa något riktigt härligt och friskt. Parning av nya tyger kan också vara väldigt inspirerande, och jag älskar att blanda texturer. Senast har jag parat ihop mina handtryckta bomulls sängkläder med mjuk faux-päls. Det tryckta eller färgade tyget skapar visuellt djup och konsistens, och pälsen ger en väldigt annorlunda upplevelse plagget.

Kundintervju med Adams & Canyon

Jag började sy i en ung ålder, för min egen mamma är en utmärkt sömmerska. Så jag har alltid älskat att sy för mig själv, men det tog lite tid att få modet och inspirationen att sy för andra människor. Låt oss säga många år! Jag trodde att det skulle vara svårt att komma igång, men en dag tittade jag på alla mina hemlagade kuddar, textilkonst i mitt hem och filtar och insåg att jag inte bara hade gjort föremålen, men ändrade tygerna på alla! Och det är det jag älskar att göra. Tygerna var helt mina egna, sys i alla dessa saker som ger mig glädje.

Kundintervju med Adams & Canyon

Så småningom blev jag inspirerad att ta saker längre, och med uppmuntran till några bra vänner bestämde jag mig för att öppna en Etsy butik och sälja mina produkter på lokala marknader i San Diego. Och det har varit bra för min kreativa sida. När allt kommer omkring kan jag bara göra så mycket heminredning för egen användning!

Kundintervju med Adams & Canyon

Jag vet att det finns mycket konkurrens på marknaden, särskilt utomhusmarknaden. Så för mig, var en professionell etikett och bra marknadsföring en viktig del att stå ut. När jag hade konceptet för mitt företag i mitt huvud såg jag efter några välgjorda vävda etiketter. Jag hittade Wunderlabel/Labelsandribbon, och jag är så glad att jag gjorde det! Det var lätt att beställa vad jag ville ha, och jag älskar särskilt att jag kunde beställa en liten mängd att börja. När du startar ett företag är det gott om kostnader, och jag ville inte ha ett stort antal dyra etiketter, särskilt när jag inte ens var säker på att mina produkter skulle sälja! Jag älskar etiketten jag valde. Dess enkelhet och ren text lägger till en professionell lyx och gravitation mot mina produkter, utan överväldigande med mönster och färg. Jag får komplimanger på mina etiketter hela tiden!

Kundintervju med Adams & Canyon

Varje bit jag gör är handfärgad, handtryckt och sys av mig. Min man skämtar att de är extremt handgjorda! I grund och botten, om ett tyg har ett mönster, har jag lagt det där! Även om processen är tidskrävande är resultatet att varje bit är helt unik. Det är så roligt för mig att lära mig saker om textilier som jag gör vacker och funktionell konst. Och det är bara den bästa känslan att se varumärket Adams & Canyon på varje objekt - som om jag är en riktig professionell aktör!

Kundintervju med Adams & Canyon

Adams & Canyon är ett namn inspirerat av den plats där jag bor, San Diego, Kalifornien. I en solig bungalow med min man och två små barn i åldern fem och ett. Är jag galen att ha ett företag förutom att vara en heltidsförälder hemma? Kanske! Saker kan bli lite hektiska här, men jag älskar att vara en mamma, och jag älskar att skapa saker. Vi börjar alla någonstans. Varför inte här?

Kundintervju med Adams & Canyon

Om du vill komma i kontakt med mig, eller se vad jag är ute efter, hitta mig online! På instagram @adamsandcanyon kan du se vad jag gör just nu, inklusive några fantastiska cocktailrecept! Om du vill se vad som finns i min butik till salu, kolla in min hemsida, www.adamsandcanyon.com. Jag har också en etsy butik - www.adamsandcanyon.etsy.com

Tack för att du delar Katie!

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!