Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2018-02-05

Vilka nya produkter lanserade vi 2017?

Vilka nya produkter lanserade vi 2017?

Vävda festivalarmband

Våra armband ser otroligt bra ut och kan anpassas med en massa alternativ. De är perfekta för konserter, stora evenemang, festivaler. Vår förmåga att skapa invecklade designdetaljer gör dem till ett populärt val hos sponsorer och arrangörer eftersom de är praktiskt taget omöjliga att förfalska. Tillsammans med våra armband erbjuder vi självlåsande plastförslutningar. Dessa plastförslutningar glider lätt på armbandet och låses på plats.De finns i 5 olika färger.

När du designar dina armbands band är himlen gränsen när det gäller text och du kan välja mellan över 500 symboler för att göra din unika design. De är mjuka, slitstarka och bekväma mot huden vilket gör dem lätta att bära. Beställningar startar med endast 50 stycken. Kolla in våra armband här!

Vilka nya produkter lanserade vi 2017?

Melange vävda namnlappar

Vi är mycket glada att kunna erbjuda denna speciella melange färg för bandfärger för våra vävda namnlappar! Levereras i 8 olika färgalternativ, våra melange etiketter har en liten skimmer finish och är bekväma mot huden. Varje färgalternativ har en mjukt lyftande effekt som glänsar något. Mjukt, gnistrande, sensationellt! Melange bandfärgs alternativet finns i etikett konfiguratorn för vävda namnlappar och festivalarmband under bandfärg.

wunderlabel.se/vavda-namnband-namnlappar-etiketter/standard/

Vilka nya produkter lanserade vi 2017?

Nya Hangtags snören

Vi introducerade nylonsnöre med ett snäpplås fäste i plast för att kunderna skulle kunna fästa sina hangtags. De är slitstarka och konstruerade för att hålla fast. När fästet har stängts kan det inte öppnas igen vilket är viktigt sak i detaljhandeln. Snöret är mjukt och flexibelt med en fin glans och skapar den perfekta snöret för dina hangtags.

Förutom snöret med snäpplås lade vi till enkla satinband som finns tillgängliga i vitt eller svart. Inte den mest spännande produkten, men en viktig. Du kan kolla in våra hängetiketter och snör alternativen här.

Vilka nya produkter lanserade vi 2017?

Lager varor

I år lade vi till fler lagerförda etiketter där vi har designat en etikett som vi tror kunder vill ha. Vi har tagit de mest populära text-, teckensnitts- och symbol valen och skapat en rad lager etiketter som ser bra ut och skickas omedelbart. Du kan kolla vårt urval här.

Vilka nya produkter lanserade vi 2017?

Säsongsvaror

I år lade vi till jul och semester etiketter, häng etiketter och klistermärken. Perfekt för att slå in presenter och presentpåsar. Att göra dina gåvor personliga kunde inte vara enklare. De finns i lager och redo att skickas. Du kan kolla in våra säsongsvaror här.

Vilka nya produkter lanserade vi 2017?

Vinter och semester symboler

Vi erbjuder nu ännu fler symboler i år med tillägg av roliga vinter- och semester teman symboler. De finns i etikett konfiguratorn under Vinter

Vilka nya produkter lanserade vi 2017?

Det var ett bra år och vi ser fram emot allt som 2018 kommer att medföra!

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!