Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2022-12-12

Wunderlabel presentband

Wunderlabel presentband för alla tillfällen

En charmig rosett gjord av lyxigt satinband är ett subtilt blickfång och presentbandet har oändliga användningsområden. Ska du gifta dig snart? Skapa ett presentband med parets namn på. Det anpassade bandet kan användas för dina bordsdekorationer eller så kan du vira en bit av bandet runt din bröllopsbukett. Letar du efter ett presentband till jul? Det är inte bara en fin finish för dina presenter utan kan också draperas på en festlig krans. Oavsett vilket tillfälle, Wunderlabel har en rad designalternativ för prisvärda högkvalitativa presentband. Att dekorera med satinband är inte bara roligt, utan också det perfekta sättet att lägga till något speciellt till varje fest.

Köpa presentband - Vilka alternativ erbjuder Wunderlabel?

Tryckt satinband med text och symbol: Välj bland ett antal färger, teckensnitt och symboler på band och text, och skriv in ditt meddelande. Denna typ av band finns från 10 till 500 m och kommer i en bredd på 15 mm.

Tryckt satinband med egen logga: Ladda upp din egen design eller logotyp för att tryckas på presentbandet. Det finns flera färger och bredder på bandet (10, 15, 20, 30 eller 40 mm) som du kan välja mellan. Satin-logoband finns tillgängligt från 200 till 5000 m.

Båda versionerna är gjorda av högkvalitativ dubbelsidig polyestersatin för ett slitstarkt band med en elegant glans. Observera att vårt presentband inte är tvättbart.

Hur designar du ditt presentband? 

Du kan enkelt designa bandet online med vårt designverktyg. Tack vare förhandsgranskningen kan du se hur varje steg och varje förändring kommer att påverka din slutprodukt. Beroende på vilken typ av band du väljer kommer designprocessen att vara något annorlunda.

Tryckt presentband med Text & Symbol: Det första du behöver bestämma dig för är bakgrundsfärgen på ditt band. Om ditt band ska vara vitt, rött, silver, grönt eller någon annan färg är upp till dig. Sedan lägger du till din individuella text och väljer ett typsnitt och färg som matchar ditt budskap och önskat utseende på bandet. I det sista steget kan du lägga till din favoritsymbol från vårt urval. Det finns hjärtan, ankare, snöflingor och många andra symboler som du kan välja mellan.

Tryckt presentband med din logga: Bestäm höjden på bandet du vill ha tryckt. Välj sedan bakgrundsfärgen. Ladda sedan upp din logotyp, med hänsyn till format och mått. Slutligen kan du lämna ett litet meddelande till oss om din produkt, tex hur ofta du vill att trycket skall repeteras.

Hur funkar det med tryck på presentband

Hur bandet trycks beror på om du väljer bandet med text och symbol eller bandet med logotyp.

Tryckt satinband med text och symbol: Din text och symbol skrivs ut på bandet genom att värma upp ett tunt lager bläck i skrivaren och applicera det på bandet.

Tryckt satinband med egen logga: En digital tryckprocess används för vårt logoband då det är perfekt för färgglada mönster. En högupplöst grafikfil krävs för skarpa utskrifter. Bläcket överförs till bandet genom munstyckena på tryckmaskinens huvud.

Wunderlabel presentband

Vilka betalningsmetoder erbjuder Wunderlabel?

Wunderlabel erbjuder dig olika metoder för att betala för ditt personliga band. Det enklaste sättet är att betala för ditt band via PayPal eller kreditkort så att din beställning skickas vidare till vårt produktionsteam direkt. Du har också möjlighet att överföra betalningen till vårt bankgiro och vi kommer att påbörja produktionen så snart betalningen har mottagits (vanligtvis 2-3 dagar).

Hur skickas presentbandet?

Båda typerna av band kommer på en kontinuerlig rulle så att du kan välja var du vill göra dina klipp. Oavsett om du beställer ett julband eller ett till ditt bröllop, med vår snabba och pålitliga frakt, får du ditt anpassade band levererat till din dörr så snart som möjligt. Välj expressfrakt för prioriterad produktion och snabb UPS-frakt.

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!