Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Joacim kvar 2018-05-29

Wunderlabel var på Première Visions

Wunderlabel var på Première Visions

Wunderlabel var på Première Visions mässa Paris i år - en världsledande mässa för textil och modeindustrin. Det var det perfekta tillfället att få nya idéer, skapelser, innovationer och se nya talanger. 1900 utställare separerades i hallar som sattes av ett gemensamt tema: mönster, tyger, garn, tillverkning, tillbehör och läder. Att säga att det var mycket att ta in är en underdrift!

Wunderlabel var på Première Visions

Höst & vinter trender 2018/2019 var det störst fokus på för showen och som vanligt var vi glada att ta se vad som komma skall. Ungefär 60 000 besökare från 125 olika länder besökte mässan. 57 länder representerades av utställare så det var verkligen en internationell upplevelse!

Wunderlabel var på Première Visions

Helt hiskliga 20.000 olika tyger lämnades in och analyserades tillsammans med 15.000 tillbehör. Det var något vackert runt varje hörn och känslan av innovation var i luften. Det fanns ett stort fokus på miljövänliga produkter samt hållbarhet och miljöansvarig praxis. Du kan också klart se att många mönster inspirerades av naturen själv.

Wunderlabel var på Première Visions

I vårt nästa blogginlägg om Première Vision talar vi om de kommande trenderna som vi är mycket glada över. Oavsett om du gör din egen klädsel eller bara är intresserade av kommande trender, så sitt till att inte missa vår trendrapport.

Wunderlabel var på Première Visions

Bildkälla: Première Vision

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!

Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!