Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Av Wunderlabel kvar 2021-03-14

Wunderlabels QR-kod generator med din logga

Wunderlabels QR-kod generator med din logga

Det finns en helt ny funktion i Wunderlabels hangtag konfiguratorn: upptäck den kostnadsfria QR-kodgeneratorn för logotyper, webbadresser eller text. Klicka bara HÄR för att komma till konfiguratorn för hangtags.

Så vad är så speciellt med den här funktionen och vad används den till? Vi kommer att berätta vad QR-koder kan användas för, hur man skapar dem och varför du bör överväga att lägga till dem.


Vad är en QR-kod och hur kan jag använda den för mitt företag?

Först och främst vill vi klargöra vad en QR-kod är och vad du kan förvänta dig. Du har nog sett en förut. "QR" står för "Quick Response" och det är en tvådimensionell svartvit kod i ett pixelmönster. QR-koder används i nästan alla branscher och är extremt mångsidiga. Du kan hitta några exempel på hur de används i det andra avsnittet av detta blogginlägg. Wunderlabel QR-kodgeneratorn är allt du behöver för att ta din marknadsföring till nästa nivå!

Vilket syfte har QR-koder?

En QR-kod gör att dina kunder snabbt kan komma åt specifik information. Personliga QR-koder kan innehålla stora mängder data, som din kontaktinformation, en e-postadress eller ett telefonnummer kan överföras digitalt till en smartphone genom att helt enkelt skanna koden, vilket gör den mer pålitlig än ett vanligt visitkort.

Kampanjer och kupongkoder: Presentkoder och specialerbjudanden kan också omvandlas till QR-koder och genast skannas och tillämpas. Dina kunder är glada att inte behöva ange informationen manuellt och skrivfel kommer inte att vara ett problem längre!

Vill du beställa hangtags men är orolig för att det inte finns tillräckligt med utrymme för att visa all information du vill ha? Wunderlabel QR-kodgeneratorn erbjuder den perfekta lösningen! En QR-kod med logotyp låter dig spara all relevant information för dina kunder utan att ta upp mycket utrymme. Lägg till produktbeskrivningar, viktig data om produkten eller punktlistor med produktinformation med Wunderlabel-konfiguratorn. Vad du väljer att förmedla till din kundkrets är helt upp till dig. En QR-kod kan också användas för att gratulera någon, dela rolig fakta eller förmedla ett speciellt meddelande.


Wunderlabels QR-kod generator med din logga

Använda QR-kodgeneratorn med logotyp för dina Hangtags

Du hittar QR-kodgeneratorn med logotyp i Hangtags online designverktyg. Hangtags har ett brett användningsområde för alla produkter.

QR-kodgeneratorn för våra hangtags kan också användas för korta bitar av information. Det finns inget behov av att "köra på" för att uttrycka hur mycket tanke du lägger på din skapelse. Ett meddelande som "Den här produkten skapades kärleksfullt just för dig." säger allt. Det är ett vackert sätt att skapa förtroende mellan dig och kunden. Att lägga till din egen QR-kod ger en praktisk finish för din produkt.

Om du vill dela mycket information är en QR-kod den perfekta lösningen. Dela videor, online-kurser och instruktioner med dina kunder snabbt och enkelt. Designa helt enkelt dina hangtags så att de innehåller relevant länk. Se till att detta är något som är av intresse och värde för din kund. Tex, kan du länka till en sömnadskurs online på en QR-kod för en handgjord produkt. När QR-koden skannas öppnas länken automatiskt i mottagarens webbläsare och är redo att läsas. Kom ihåg att lägga till en kort beskrivning och länken på hangtaggen så att folk vet vad QR-koden är för.

Personliga inbjudningar kan också summeras i en QR-kod. Ett meddelande som säger "Kom och se oss på julmässan den 15/12/2021 - Stall" Handgjord hydda "med den inkluderade adressen är ett härligt sätt att bjuda in potentiella kunder till ett evenemang och få dem att prova din produkt. Du behöver inte skriva ner adressen eller använda en sökmotor för att leta efter den exakta platsen.
  

Hur skannar du en QR-kod?

Det är faktiskt väldigt enkelt. Wunderlabel QR-koden skannas av konsumenten med sin smartphone. Nyare modeller behöver inte ens en app för att skanna koden eftersom kameran känner igen den automatiskt. Allt du behöver göra är att öppna din kamera och hålla telefonen över QR-koden. Ett meddelande dyker upp på din skärm för att meddela att motsvarande länk är redo att öppnas i din webbläsare. Klicka bara på aviseringen så är du klar! Se själv hur lätt att använda den här tekniken: Du vill inte använda något annat efter att du har provat det!

Om din mobil inte automatiskt känner igen QR-koder kan du bara ladda ner en app för QR-kodläsare. Installera appen, öppna den, skanna koden och få informationen från koden på din telefon.
 

Wunderlabels QR-kod generator med din logga

Vi hoppas att det här blogginlägget hjälpte till att förklara hur QR-kodteknik fungerar och att det kommer att inspirera dig att prova. Beställ och skapa dina hangtags hos wunderlabel här!

Missa inte dessa blogginlägg från Wunderlabel:

Den nya Hangtag konfiguratorn

Skapa dina egna klistermärken med Wunderlabels designverktyg online

Hur beställer man vävda etiketter med egen logga/layout


Vill du spara en idé för senare användning?


Sätt ett bokmärke för detta blogginlägg eller lägg till det i dina "Favoriter" så att du snabbt kan hitta den i din webbläsare senare.
Så här sparar du handledningen:
 

  • På din dator: Klicka på asterisken eller de tre prickarna i det övre högra hörnet eller på bok ikonen i det övre vänstra hörnet (beroende på webbläsaren du använder).
  • På din Android-smartphone: Klicka på de tre punkterna i det övre högra hörnet och sedan på asterisken.
  • På din iPhone: Klicka på ikonen längst ner och lägg till länken till dina bokmärken eller boklista.

Missa inget: prenumerera på Wunderlabels Nyhetsbrev!


Vill du bli informerad om nya kreativa instruktioner, tips och inspiration från oss? Prenumerera sedan på vårt nyhetsbrev för att dra nytta av våra specialerbjudanden och mer!