Stäng ×

Språk

Svenska SE
flag_se
Englisch
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Portugal
日本 ( Japanese )
Svenska

Choose your Currency

COVID-19 INFORMATION

Wunderlabel tar den globala situationen av Covid-19 på mycket stort allvar. När social distansering och själv karantän blir normen över hela världen har vi också vidtagit drastiska åtgärder för att hålla vårt samhälle, personal och bud säkra och hälsosamma.

UPPDATERING Augusti, 2021

På grund av nya restriktioner mot Covid-19 som direkt påverkar våra produktions- och leverans anläggningar förväntar vi oss förseningar.

Leveransen av din beställning kan ta upp till 10 dagar längre än det ursprungliga beräknade leveransdatumet.

Vi arbetar kontinuerligt med att åtgärda och lösa detta så att vi kan få dina beställningar till dig så snart som möjligt. Om du vill ha mer information eller har frågor, vänligen kontakta kundtjänst direkt.

Vi tackar för ditt tålamod!

 
Uppdatering: Augusti, 2020

Liksom många människor över hela världen tittar vi på Coronavirus (COVID-19) utbrott mycket noggrant. Som alltid är säkerheten för våra kunder och Wunderlabel-teamet vår högsta prioritet. Höjda säkerhets- och hygien normer har blivit vårt nya sätt att agera och jobba efter och så kommer det att bli för en lång tid framöver.

Wunderlabel förblir öppet för affärer och handel och vi är här för att stödja och hjälpa våra kunder. Produktions- och leveranstider har återupptagit till normala tider och vi kommer att fortsätta arbeta nära med våra transportörer och distributions knutpunkter.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta vårt kundtjänst center. Vi hjälper dig gärna.
 

 
Uppdatering av leveranser: 22 April, 2020

På grund av den nuvarande Covid-19-pandemin och de åtgärder som vidtas över hela världen har våra externa partners UPS och Postnord vissa svårigheter att upprätthålla sina vanliga leveranstider. På grund av detta kan leveranser av Wunderlabels produkter att påverkas och därför försenas. UPS och Postnord gör allt de kan för att leverera i tid och förse oss med pålitliga tjänster vi känner och litar på. Vi ber om din förståelse att dessa händelser ligger utanför vår kontroll. Vi gör allt för att se till att du får dina beställningar så snart som möjligt. Vi har ökat vår produktion för att kompensera dessa externa förseningar efter bästa förmåga. Vi tackar dig för ditt tålamod!


 
VÅR HÖGSTA PRIORITET

Vår personal, våra kunder, bud och samhällets välbefinnande är vår högsta prioritet - särskilt under dessa svåra tider. Vi fortsätter att övervaka situationen och följer rekommendationerna enligt lokala myndigheter såsom Folkhälsomyndigheten och WHO.

.

 
WUNDERLABEL.SE ÄR ÖPPET FÖR HANDEL

Wunderlabel.se förblir öppet och vårt kundtjänsteam är här för att hjälpa dig om du har några frågor eller problem. Vi har bara ett telefonsamtal bort eller ett mail.

Hittills har vi inte upplevt några leveransförseningar och vi kommer att fortsätta att uppfylla våra beställningar i tid med samma uppmärksamhet på detaljer som vi alltid har gjort.

 
SOCIALDISTANSIERING

Medan vår produktionsanläggning förblir öppen, utövar vi social distans och upprätthåller de högsta hygien- och säkerhet normerna. Desinficerande Gel har tillhandahålls till alla och alla områden rengörs och saneras regelbundet. Den som vill stanna hemma är fri att göra det.

Hela Wunderlabels administrativa personal arbetar på distans hemifrån tills vidare.

 
UPPDATERAD INFORMATION

Vi kommer att fortsätta att övervaka situationen och göra ändringar efter behov. Vår högsta prioritet återstår, att hålla alla säkra och friska. Vi kommer att fortsätta att uppdatera direkt på vår webbplats med utrymme tillägnad av Covid-19-viruset.

 
VI ÄR I DETTA TILLSAMMANS

Vi står i solidaritet med våra kunder under denna svåra tid. Vi hoppas att våra leveranser kan hjälpa till att göra din dag lite ljusare och skapa lite kreativitet. Vi vill göra vår del och vi tror att det bästa sättet att göra det är att hålla kontakten. Vi kommer att fortsätta att tillhandahålla uppdateringar på vår webbplats och via sociala medier. Ta hand om varandra.

Håll dig säker, håll dig frisk, håll dig kreativ.

Ditt Wunderlabel team