Close ×

CHOOSE YOUR PREFERENCES

Which country do we ship for?

COVID-19 INFORMATION

Wunderlabel tar den globala situationen av Covid-19 på mycket stort allvar. När social distansering och själv karantän blir normen över hela världen har vi också vidtagit drastiska åtgärder för att hålla vårt samhälle, personal och bud säkra och hälsosamma.

 
VÅR HÖGSTA PRIORITET

Vår personal, våra kunder, bud och samhällets välbefinnande är vår högsta prioritet - särskilt under dessa svåra tider. Vi fortsätter att övervaka situationen och följer rekommendationerna enligt lokala myndigheter såsom Folkhälsomyndigheten och WHO.

.

 
WUNDERLABEL.SE ÄR ÖPPET FÖR HANDEL

Wunderlabel.se förblir öppet och vårt kundtjänsteam är här för att hjälpa dig om du har några frågor eller problem. Vi har bara ett telefonsamtal bort eller ett mail.

Hittills har vi inte upplevt några leveransförseningar och vi kommer att fortsätta att uppfylla våra beställningar i tid med samma uppmärksamhet på detaljer som vi alltid har gjort.

 
SOCIALDISTANSIERING

Medan vår produktionsanläggning förblir öppen, utövar vi social distans och upprätthåller de högsta hygien- och säkerhet normerna. Desinficerande Gel har tillhandahålls till alla och alla områden rengörs och saneras regelbundet. Den som vill stanna hemma är fri att göra det.

Hela Wunderlabels administrativa personal arbetar på distans hemifrån tills vidare.

 
UPPDATERAD INFORMATION

Vi kommer att fortsätta att övervaka situationen och göra ändringar efter behov. Vår högsta prioritet återstår, att hålla alla säkra och friska. Vi kommer att fortsätta att uppdatera direkt på vår webbplats med utrymme tillägnad av Covid-19-viruset.

 
VI ÄR I DETTA TILLSAMMANS

Vi står i solidaritet med våra kunder under denna svåra tid. Vi hoppas att våra leveranser kan hjälpa till att göra din dag lite ljusare och skapa lite kreativitet. Vi vill göra vår del och vi tror att det bästa sättet att göra det är att hålla kontakten. Vi kommer att fortsätta att tillhandahålla uppdateringar på vår webbplats och via sociala medier. Ta hand om varandra.

Håll dig säker, håll dig frisk, håll dig kreativ.

Ditt Wunderlabel team