Wunderlabel förblir öppen för affärer och handel och vårt kundtjänsteam är här för att hjälpa dig. Besök vår  Covid-19 informationssida för uppdateringar.

Close ×

CHOOSE YOUR PREFERENCES

Which country do we ship for?

Presentband

 • Presenbands beställningar från 10 meter för 150Kr
 • Enkla att designa online
 • Grymt för företag för att stärka varumärke och för privatpersoner att fira högtider

The Wunderlabel Difference

Överlägsen kvalité

Överlägsen kvalité

Trycket är på 100% polyester/dubbelsidigt satinband

100% anpassningsbart

100% anpassningsbart

Gör ditt presentband personligt med din egen text, symbol och val av färg.

Mest prisvärt

Mest prisvärt

Beställ mer och meter priset går ner, priset startar från 9,90 SEK per meter

Expressleverans

Expressleverans

Kan skickas inom 2-3 dagar ifall du väljer UPS express som frakt alternativ

Kundrecensioner

Presentband - Text & Symbol

Våra snygga presentband med tryck är gjorda avv 100% polyester/dubbelsidigt satin. Den har vacker glans, mjuka och lena att ta på. Ändarna på presentband är mjuka och kommer inte franas upp. Perfekt för att slå in presenter eller märka upp produkter för att stärka varumärket.

 

Produktbeskrivning

 • Höjd: 15mm och längder från 10 meter upp till 200 meter
 • Skapa enkelt ditt egna festivalarmband genom att använda vårt design verkyg online.
 • 14 bandfärger och 5 textfärger att välja mellan
 • Tryckta på 100% polyester dubbelsidigt satinband
 • Kanterna är mjuka och följsamma och fransas inte upp
 • Perfekt för present inslagning för företag eller hantverkgift wrapping, businesses and crafts
product_ribbon_text_and_symbols.png
ribbon-11.png

Presentband - egen logga

Tryck presentband med egen logga är en kundfavorit av goda skäl. Detta professionella presentband passar att användas för så många tillfällen. Presentband är populärt för företagsevenemang, prisutdelningar, stora evenemang, bröllop och fester. Vårt enkla online-designverktyg hjälper dig genom varje steg i beställningsprocessen. Välj bara din sorts av tryck och ladda upp din logga eller layout. Efter beställning så kontrolleras din beställning av oss och vi skickar en layout som du måste godkänna innan vi kör igång produktionen.

 

Produktbeskrivning

 • Välj mellan 6 olika tryckmetoder: Digitalt, Offset, Serigrafi (med platt tryck), Serigrafi (med upphöjd tryck), folie och prägeltryck.
 • Tillgängliga höjder: 10 mm, 15 mm, 20 mm, 30 mm, 40 mm
 • Beställningar börjar på 200 meter
 • Bandet är av 100% polyester dubbelsidig satin
 • Bandet kommer på en rulle så att du kan välja var du ska göra klippningarna.
 • Trycket är starkt och tydlig
landingpage_woven_labels_img_SEO_1.png

Släpp los din kreativitet

Ett personligt presentband sätter pricken över íet när man slår in en present/föpackning presentförpackning. Satinband är ett av de mest mångsidiga band du kan arbeta med och är ett bra prisvärt alternativ till silkesband. Vi har sett otaliga användningsområden för vårt satinband. Födelsedagar, baby shower, bröllop, examen, dop och en massa andra högtider. Det kan vara knutet till ballonger, inslagna runt vaser och stearinljus eller använda det för att knyta "goodiebags". Dessa små detaljer skapar en wow-faktor. Personligt band kan vara ett smart tillskott till din marknadsförings plan också. Oavsett om du säljer i en detaljhandel eller ställer upp en mässa, kan lite band här och där lägga till elegans och charm. Välgörenhets- och företagsevenemang kan också dra nytta av användningen av personligt band. Det kan pryda, presentkorgar, blommarrangemang och till och med utmärkelser. Vårt band har också använts för utmärkelser i tävlingar.

Vårt vackra satinband är tillverkat av 100% ensidig polyester satin. Den är silkeslen och mjuk och har en vacker glans. Kanterna är mjuka och flexibla och kommer inte att fransas upp. Det är super lätt att binda i en båge men tillräckligt styv för att hålla sig på plats och få en höjd på rosetten. Vårt online designverktyg tar dig igenom varje steg för att designa det perfekta presentbandet för dina behov. Vackra färger, olika typsnitt och ett flertal symboler kommer att göra ditt band unikt! Är du osäker på vad du behöver? Inget problem, vårt kundservice team är alltid där för att hjälpa till.