Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

DTF Tryck Material

DTF-tryckmaterial är ett utmärkt alternativ för textiltrycks företag, och erbjuder hög kvalitet och flexibilitet i plaggen. Tekniken gör att komplexa mönster och fina detaljer kan tryckas på en mängd olika tyger, vilket gör den idealisk för professionella utskrifter. DTF-överföringsbilder är också mycket motståndskraftiga och hållbara och uppfyller de höga kraven för textiltryck.

Vad är DTF Tryck?

Enkelt uttryckt är DTF-tryck en design som kan strykas (överföras) direkt på tyger. DTF står för "direkt-till-film", och refererar till den del av produktionsprocessen där bläck appliceras direkt på en överföringsfilm.

DTF-transfer är mycket populärt för T-shirts och andra kläder, samt accessoarer. Enligt vår åsikt är DTF-tryckmetoden mycket överlägsen andra tryckmetoder, såsom värmeöverföringsvinyl eller screentryck: Det ser bara ut, känns och sitter så mycket bättre! Inte ens efter flera tvättar finns det inga sprickor eller flagningar eftersom den mjuka och flexibla överföringen binds till tyget. Färgerna förblir levande och mättade. Och DTF-transfer kan användas på en rad olika tyger som bomull, polyester, linne och till och med läder!

DTF Tryck Transfer användningsområden

DTF-utskrift är otroligt mångsidigt och enkelt. Kombinationen av högupplöst utskrift med CMYK-färger gör att nästan vilken design som helst kan förvandlas till ett tryck: text, logotyper, konstverk och till och med fotografier.
Överföringarna är snabba och enkla att applicera hemma eller i en professionell miljö oavsett om du använder ett vanligt strykjärn eller en industriell värmepress, och kan appliceras på ljusa såväl som mörka tyger.

DTF-utskrifter kan designas för en mängd olika föremål och tillfällen. Här är bara några exempel och idéer:

 • T-shirts, sweatshirts & andra kläder:

DTF-tryck används väldigt ofta för att göra t-shirts personlig men det kan även användas på andra plagg. Använd transfers för din modelinje, sätt en logotyp på arbetskläder eller skapa en design för ett speciellt tillfälle (tänk svensexor, bröllops- och babyshower, årsdagar och mer!).

 • Accessoarer & inredning:

Anpassa klädtillbehör, heminredning och andra textilier. Väskor, hattar, kuddfodral, bordsdukar: Allt går med lättapplicerade DTF-tryck överföringar, även mindre föremål eller de med "svåra" former som tofflor, kepsar eller muggar.

 • Klädetiketter:

DTF-utskrift kan användas istället för traditionella textiletiketter, tygetiketter. Applicera design på insidan av kläderna för att visa skötselinstruktioner, materialsammansättning och storlek. Ingen sömnad krävs och ingen risk för irriterande känslig hy med kliande nackmärke!

 • Varumärke:

Använd DTF-tryck för att visa upp din logotyp, inte bara på de produkter du säljer utan även på reklamartiklar på evenemang och mässor. Presentpåsar, banderoller, flaggor och mer kan anpassas med DTF-tryck överföringar.

DTF Tryck: Material and Produktion

Så länge du har rätt utrustning och material är DTF-tryck överföringar snabba och enkla att producera. En speciell programvara används för att redigera den digitala designen innan den matas till skrivaren. Här trycks designen på transferfilmen med ett speciellt formulerat UV-bläck. 

Om DTF Transfer bläck

 • Vattenbaserad
 • Pigment med hög densitet (cyan, magenta, gul, svart och vit)
 • Utmärkt elasticitet
 • Lämplig för bomull, polyester, läder
 • Färgbeständighet mot ljus (BS EN ISO 105-B02:2014) och graderad som Bluewool +6.
 • Denna blandning är klassificerad som inte farlig enligt förordning (EG) 1272/2008 [GHS]
 • Ljusa, levande och skarpa färger


För att säkerställa ett långvarigt tryck använder vi en vit bläck basskikt under CMYK-färger.
Slutligen är designen belagd med ett smältlimpulver. DTF-utskrifts överföringen är nu redo att skickas till dig!

Gå till DTF Online Konfigurator för att skapa eller ladda upp din egen design. DTF-tryck överföringarna levereras klara att strykas på: Allt du behöver är ett strykjärn eller värmepress och lite bakplåtspapper. Tvättbara upp till 60°C. Du hittar vår handledning här.