Stäng ×
Butik 
flag_se
 / Språk 
flag_se
English
Deutsch
Français
Español
Italiano
Nederlands
Polski
Português
日本 ( Japanese )
Svenska

Unsere deutschsprachigen Shops

Nos boutiques francophones

Nuestras tiendas de habla hispana

Nuestras tiendas de habla italiana

Onze Nederlandstalige winkels

Nasze sklepy mówiące po polsku.

Nasze sklepy polskojęzyczne

私たちの日本語を話す店舗

Våra svensktalande butiker

Choose your Currency

Stage_GBA.jpg

Stolta vinnare!

Wunderlabel vinner German Brand Award '20

Vi är stolta vinnare av German Brand Award ‘20 i kategorin för "Excellence in Brand Strategy and Creation / Brand Communication - Web and Mobile"

Priset som gör varumärkets framgång synlig

Tävling i det tyska varumärkes priset ger företag en unik möjlighet att visa upp sitt arbete med varumärke och marknadsföring. Wunderlabel är stolt över det arbete vi har lagt in i vårt varumärke som gör att German Brand Award ‘20 i kategorin för “Excellence in Brand Strategy and Creation / Brand Communication - Web and Mobile” väljer oss. Att väljas som en vinnare bland 1200 sökande bekräftar att vår höga standard och uppmärksamhet på detaljer har lönat sig. Vi är stolta över att stå tillsammans med vinnare som Siemens, Sennheiser och Metabo och lovar att upprätthålla den högsta nivån som är synonymt med denna utmärkelsen.

Vad är German Brand Award?

German Brand Award är ett internationellt varumärke och marknadsföring tävling som organiseras av det tyska varumärkes institutet. Det skapades för att stärka varumärkes- och marknadsföring hantering på både den inhemska och internationella marknaden. Priset är avsett att skapa en möjlighet för en dialog mellan skapare och företag över hela världen. Med en kontaktlista på över 315 miljoner namn är den tyska varumärkes tävlingen i sin ordning omfattande, expert och opartisk.

Den tyska varumärke konventionen äger rum vid sidan av gala utdelningen som hålls i Berlin. Där kan vinnare njuta av branschnätverk, rundabordssamtal och ett firande av spetskompetens.

AnnualMultimedia.jpg

ANNUAL MULTIMEDIA GOLD AWARD 2020

Vi är hedrade och ödmjuka att stå med de andra 26 guld-vinnarna av den årliga Multimedia Gold Award 2020.

We are gold!

Att vinna guldpriset för kategorin Shop / E-Commerce i denna tävling vittnar om de höga standarder som vi har satt för oss själva. Denna vinst bekräftar att vi är på rätt väg och överträffar de ständigt föränderliga standarderna för den vävda etikett industrin. Våra kunders resa är det som stod i vårt främsta led under designprocessen för vår nya webbplats. Detta kommer fortsätta att vara vårt fokus. Att erbjuda de bästa av de bästa produkterna och en överlägsen kundupplevelse är och kommer alltid att vara vår högsta prioritet.

Vad är den årliga Multimedia Gold Award?

Det är utan tvekan att multimedia plattformar sätter standarden för ett företag på den moderna marknaden. Informationsvägen är enorm och ibland kan trender och nya tekniker verka flyktiga. Det är just av denna anledning som den årliga multimedia utdelningen inrättades 1996. Genom att samla expertis från yrkesmän från alla multimedia områden skapade de en tävling för att samla de bästa inom multimediedesigner. Tävlings kategorierna valdes för att få en bred inblick i vad multimedia världen gör vid den tidpunkten. Marknads- och design personal, kreativa direktörer, byråer, annonsörer, företag och studenter som är bosatta i Österrike, Tyskland eller Schweiz, uppmanas att lämna in sina digitala designprojekt för att få en Silver- eller Guld-utmärkelsen.

Vinnarna av detta prestigefyllda priset publiceras officiellt i den årliga multimedia årsboken. Denna årsbok kan användas som en guide eller modell för andra yrkesmän samtidigt som saker hålls öppna för nya ideer.